Přejít na výpis diskuzí

Poslední píseň

FILM 9.4.2009 
169 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacabicek

kino

Ahoj. Neví někdo kdy bude the last song v česku v kinech? Strašně bych na to chtěla jít.
  • Re: ahoj

Nedá, ješte to tady nebylo v kinech
  • Re: Re: Re: Miley

Já jí mám taky ráda a nevadí mi že se změnila je to její život.Prostě každý má právo něco udělat.Někdy se stává že hvězda trochu povyhasne ale ne navždy.Proto mi to nevadí zatím ahoj.
  • milkaxd

ahoj

kde se to dá stahnout?....prosím..:D *14*
  • fun.miley

i hope you find it

Nejlespi pisnicka i hope you find it!! uz je cela a je uzasna!! *MILUJU MILEY*
  • Re: Re: Re: Re: Doporučuju

Na internetu jsem si jí stáhla ale je jen v AJ,ale přes překladač na internetu se to dá přečíst :) a je to skvělá knížka opravdu jen docela smutná:(
  • nickner

Re: Re: :o)

No ja tak nejak totiz v Americe bydlim...
  • luboshko

cawko

neviete či už sa dá stiahnut .... *7*
  • Re: THE LAST SONG V KINECH

To je SRANDA? V Turecku je to jako dřív než u nás tak jako to je děs u nás je to vždycky jako poslední !!!!!!!!!! To není fér a v něměcku je to taky brzo už mají i Trailer ale my se nedočkáme!!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Re: Re: Re: Doporučuju

a kde jsi jí sehnala tu knížku?
  • Re: :o)

jo a kam? Jako do Ameriky??! v Česku to bude až v červnu nebo kdy
  • nickner

:o)

jeste 15 dni a pujdu na to do kina :D jupiii... uz se nemuzu dockat :D *15*
  • Re: Poradte

Dokin by měl jít 31.3. ale v Americe u nás nevim kdy to půjde do kin ale těšim se
  • Poradte

Ahoj holky, prosim chci se zeptat tenhle fim byl už v kině nebo teprv bude?.. A jestli jo tak kdy.. *7* Dík předem.. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Miley

pravda pravda,máš recht.
  • Re: Re: Doporučuju

The last song knížku *3*
  • Re: Doporučuju

A jaká knížka??? *7*
  • Doporučuju

Ty jo lidi doporučuju si tu knížku přečíst:)Pokud jste viděli film Dlouhá cesta brečeli jste při něm jak malý děti tak při tomhle budete přečet mnohem více,rozpláče vás samotná knížka.Řekla bych že je to zatim jeho nejlepší knížka a tim pádem to bude i jeho nejlepší film.Už se těšim:)
  • Re: :-*

Miley bude 3.6 v praze
  • Re: ??

Ahoj jj wím ale asi ti to moc nepomuze bydlím v bruntále a dá se tu koupit v knihkupectví DAKO :)asi nejsi z bruntálu newadí aspon vis kde se lze koupit :)a newim jestli je v anglictine nebo v čestine :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší