Přejít na výpis diskuzí

Poslední píseň

FILM 9.4.2009 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley

Mě se Miley zdá teď taká divná. Pořád se s tím Liamem ( nebo jak se jmenuje) cucají atd. :) Je to její věc... Liam se mi zdá taký divný... Miley už není jako dřív čím víc dospívá, tím víc je divnější. To je mi líto nejwíce... *9* *9* *9*
    • bobule

Re: Miley

Mas naprostou pravdu..Ja Miley posloucham a sleduju od roku 2006,to ji tady ete nikdo skoro neznal a byla upe jina..Ted je takova vazna,uz neni takova prastena a ukecana..Nevim jestli v tom hraje i roli namyslenost,ale to doufam, ze ne. Ten Liam mi taky pride zvlastni.No,ale kdyz je s nim happy.A jak jsi rekla,nejvic ze vseho me to mrzii.. *9*
      • Re: Re: Miley

Tak má spoustu jiných problému.Je pravda že se trochu změnila ale podle mýho názoru na tom má největší podíl Liam který jí od léta dělá partnera a mění jí.Jinak je stále tak praštěná jak byl i když ne tak často a ukecaná se ani nedivim kdo by byl kdyby ti denodeně stálo před barákem 40 fotografů a ty by jsi se bála dojít jen na záchod.
        • Re: Re: Re: Miley

Já jí mám taky ráda a nevadí mi že se změnila je to její život.Prostě každý má právo něco udělat.Někdy se stává že hvězda trochu povyhasne ale ne navždy.Proto mi to nevadí zatím ahoj.
        • Re: Re: Re: Miley

nevim mam miley ráda a nechápu jak můžete říct že jí znáte nikdo z vás pokud nejste ovšem její kámoši osobní tak jí neznáte a nemůžete jí soudit stejně jako někdo kdo vás nezná nemůže soudit vás
          • Re: Re: Re: Re: Miley

pravda pravda,máš recht.
  • 21.4.1993

.......

uz se tesim na tenhle filmik..
  • chytracka98

No jo máte pravdu

Já miley cyrus zbožňovala. V Hannah Montana je přímo dokonalá ale úposlední dobopu je strašná. Nesnáším jí. V bravu jsem četla že se poznala s Lady GaGa a tak nějak jsou te´d nej kámošky i při jejím koncertě v Londýně byla úplně jiná a předvěděla pry podobnou show jako GaGa. No prostě hrůza.
    • Re: No jo máte pravdu

Když věříš časopisům tvoje mínus jako fanoušek by jsi měla vědět jaká je a nevěřit časopisům.
  • The Last Song-kvalitní download

http://www.hellspy.cz/the-last-song -rar/967966 <-- kvalita je super, jako z půjčovny ;) je to větší zážitek, když je to kvalitní :)) sice se tam musíte přihlásit, ale myslim, že to je otázka 2 minut, ne?? ;) to za to stojí..
  • super

miley cyrus je super a ty pisnicka s toho filmu je bozi kouknete se na youtube.com na When I Look At You je to krasna pisnicka *14*
    • 21.4.1993

Re: super

je nadherna
      • Re: Re: super

ze jo ja tu pisnicku zboznuju *14* LoVe
  • the last song

pro ty co se ptaji jestli to bude v ceskych a slovenskych kinech - urcite... je malo americkych kino filmu ktere by se nedostali k nam.. ale pochybuju ze to bude s ceskym/slovenskym dabingem.. urco jenom s titulky
  • Poradte

Ahoj holky, prosim chci se zeptat tenhle fim byl už v kině nebo teprv bude?.. A jestli jo tak kdy.. *7* Dík předem.. *4*
    • Re: Poradte

Dokin by měl jít 31.3. ale v Americe u nás nevim kdy to půjde do kin ale těšim se
  • 4barushka4

Filmík

Jestli se na ten film chcete podívat tak ho najdete na kinotipu.. :)
    • Re: Filmík

Ale na kinotipu to není,kde to ještě může byt??????? *9* *9* *9*
      • Re: Re: Filmík

http://filmy.sleduj.org/?p=10800
  • norie

film

Dnes jsem měla možnost se na tenhle film podívat :) a upřímně můžu říct že je to jeden z nejlepších filmů co sem kdy viděla :) je dobře napsaný a Miley ronnie zahrála mooc dobře :)
    • Re: film

A kde jsi ho viděla???
  • ...

konecne vyrostla z hannah montana....tentok film je bozi hlavne smytny :)) vsem doporucuju *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit