Přejít na výpis diskuzí

Poslední píseň

FILM 9.4.2009 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaela23

Miley is The best

ten film bude určitě užasnej když tam hraje Miley už se nemužu dočkat!! *14* *14* *14* *3*
  • :)

http://www.youtube.com/watch?v=FhrQ 2cw4Yis&feature=related *14* *14*
    • piskot256

Re: :)

jo máš pravdu *14* *14*
  • kacabicek

kino

Ahoj. Neví někdo kdy bude the last song v česku v kinech? Strašně bych na to chtěla jít.
    • Re: kino

Já bych to taky táák ráda věděla kdy to bude v českých kinech...stráááášně se na to teššííím !!! Samou radostí hořím *16*
      • Re: Re: kino

Pokud si dobře pamatuju tak 24.6 nebo tak nějak.Ale je to už k vidění v AJ i když ve špatný kvalitě tak přesto to ujde.Kdyžtak stránka: www.iwany.blog.cz *4*
  • Haha. Já bulela jak želva. *13*
    • oldo
      :) stoho si nič nerob aj sestra revala :)
  • fun.miley

last song

Hele jentak pro info *1*

premiera v CR bude 24.6. aby ste se tady furt neptali a podobne *1*

a jeste se to fakt neda stahnoout! :D
    jestli chcete navstivne me stranky sou jen o miley a urco je tam i the last song :).. tak se urco mrknete
    www.mileyc-smiley.blog.cz
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: last song

stáhnout se to dá na ulozto.cz
      • Re: Re: last song

a je to s titulkama?
  • Otázka

Nivíte kdy tenhle film bude i unás *7*
    • blond.girl.third

Re: Otázka

jeste tuten rok ... (ja si odhaduju listopad )
  • michaela23

Film

Já sem ho už viděla,sice bylo to né moc v dobré kvalitě, ale tenhle film je nejlepší,Nejlepší film co sem kdy viděla, prostě tohle se jim povedlo.A přitech smutných chvilkám sem brečela jak prtě. *4* *14* Best film..!!! *14* *14*
  • martikabieberova

Kino

Nevíte kdy půjde do kin tady u nás v české republice? Dřív se mluvilo o tom že 24.července! ale to už je dávno pryč! *10* *10* *10*
    • fun.miley

Re: Kino

promin.. ale tento film byl stazen z kin.. taky me to stve ale co se stim da delat..
      • ajulina

Re: Re: Kino

důvod??
  • The Last song

Hej lidi je to na uloz to a v kinech to nebude vyjde to rovnou na dvdčkách..A mimochodem je to ten nejužasnější film co jsem viděla...je to sice krásný ale strašlivě smutnýý..
    nádhernýý
  • film

Ahoj ja bych se chtela zeptat jestli ten film vysel nebo vyjde v cestine ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit