-
THE LAST SONG AND NEW MOON<33
Ja sa moc teším na THE LAST SONG to bude NEJ filmík a ešte nej bude NEW MOON *14* *14* *14* *14* *14* *14*
I love Miley, New Moon, The Last Song<3333333 nej *14* *14* *14* -
-
Re: THE LAST SONG AND NEW MOON<33
JJ THE LAST SONG..A NEW MOON..HEY HOLKA TY SI MUJ CLOVEKK..:DD -
-
Re: Re: THE LAST SONG AND NEW MOON<33
heeej můj taky :-D :-*
-
-
-
:-*
už se na toho milajška těsim..konečně neco jineho nez hannah..doufám že to bude v českych kinech..jinac..mocinky bych to chtela videt..:-*..jujki a doufám ze se miley staví do prahy zahrát si nejaky ten koncert..heh..:D..ani Ostrava by neva..ale pochyby..nebo spise..ani nahodou..:P..
:-*..<3..MILEY..& lt;3..:-* -
-
Re: :-*
Miley bude 3.6 v praze
-
-
Už se těším
Už se moc těším na The Last Song *14* .
Miley Is BEST *14* -
??
Ahoj..hele nevíte kde by se dala sehnat ta knížka....je mi jedno jestli by byla v češtině nebo v angličtině..:)děkuju*3* -
-
Re: ??
Ahoj jj wím ale asi ti to moc nepomuze bydlím v bruntále a dá se tu koupit v knihkupectví DAKO :)asi nejsi z bruntálu newadí aspon vis kde se lze koupit :)a newim jestli je v anglictine nebo v čestine :)
-
-
těším
Tenhle film vypadá dost dobře, určo na něj půjdu i přes ten malej detail, že hlavní protagonistku dvakrát nemusím. :D *3* -
Ash
Škoda že tam nehrá Ash:( Mohla by byť jej máma a Scott táta xDD -
:o)
jeste 15 dni a pujdu na to do kina :D jupiii... uz se nemuzu dockat :D *15* -
-
Re: :o)
V jakym kině to dávaj? *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: :o)
Marcus Movie Theatre.. ale to v cechach fakt nenajdes!!!!
-
-
Re: :o)
jo a kam? Jako do Ameriky??! v Česku to bude až v červnu nebo kdy -
-
Re: Re: :o)
No ja tak nejak totiz v Americe bydlim... -
-
Re: Re: Re: :o)
Co se v tom filmu stane s tim jejím tátou?Proč byl v nemocnici? -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
samozřejmě jenom v tom filmu -
,bude umírat,on má totiž rakovinu plic *9* *9*
-
-
Re: Re: Re: :o)
jo jasně a já na Filipínách v Americe bydlet nemůžeš mají jinou klávesnici takže tam nemůžeš psát a i kdyby si měla notebook z česka tak by se ti to sem nepřipojilo takže asi těžko -
-
to si to jako vazne myslis???? boze odkud jsi.. kolik ti je???? typicky cesi.. neco neznaj tak kritizujou... -
ježiši kriste! zase nějaká 10 ti letá holka co si myslí, jak je chytrá. Já se z USA připojím bez jediného problému a psát taky můžu (na klávesnici koupené v USA).. *7* někdo si hraje na chytrýho cooo?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Přesně tak:) Dole v písmech se dá zvolit i angličtina i čínština i ruština,takže v Americe bydlet může *3*
-
-
-
-
-
-
cawko
neviete či už sa dá stiahnut .... *7* -
i hope you find it
Nejlespi pisnicka i hope you find it!! uz je cela a je uzasna!! *MILUJU MILEY* -
-
Re: i hope you find it
Zbožňuju MILEY!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
ahoj
kde se to dá stahnout?....prosím..:D *14* -
-
Re: ahoj
Nedá, ješte to tady nebylo v kinech
-