Přejít na výpis diskuzí

Poslední píseň

FILM 9.4.2009 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslední píseň

Ten film je strašný. Knížka je skvělá, ale ve filmu toho spoustu není a zcela zaniká smysl názvu. Milé slečny, radím sednout si ke čtení a dáte mi za pravdu.
  • Nevíte někdo, jak se jmenuje ta písnička, jak dováděj na tý plážzi, on ji obebstavuje kamínkama, a líbají se? Prosím moc<3
  • JAk se jmenuje ta písen jak jsou na ty plazi a hrajou tu prehazku? *1* *1*
  • Ví někdo jak se jmenuje písnička z filmu "Poslední píseň"..jak oni zapadnou v tý zkratce a pak jednou domu od bláta a ona začne zpívat.
    • Maroon 5 - she will be loved, pokud teda myslíš tuhle:)
  • denisa-miley

Miley je nejlepší

Na film už se moc těšim!!!
  • thj

tejisek

Ahojík jestli někdo zná o tom filmu nějaký videa nebo tak napište je sem děkuji *3*
  • mileyfan67

The Last Song

Už se nemůžu dočkat konečně nějaký nový film od Miley. *4* *4* *4* *4*
    • Re: The Last Song

MILEY BUDE TED TOCIT NOVY DILY HANNY MONTANY 4 A PAK PREJ RIKAL NEKDO ZE UZ KONCI S HANNOU MONTANOU DOUFAM ZE TO NENI PRAVDA A PREJ ZE BUDE TOCIT JENOM FILMY PREJ JICH BUDE TOCIT HODNE TAK SE MOC TESIM
  • nej film

musime kazdej den chodit na film the last song je nevim kolikatej v zebricku ale mi to tak nenechame ze ne holky a kluci
  • super filmik,

nevim jakej bude ten film hlavne ze tam bude hrat miley cyrus uz se moc tesim
  • devilishsmile

tešim miley boží

ja se už hrozně tesím na ten film řekla bych že mě to bude bavit podle jednoho klipu co jsem videla na youtube a až bude miley tady v čr tak na ni půjdu za každou cenu i kdybych se mela p.sr.t *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit