Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha ale díky za odpověď
  • Oficiální trailer na druhou část ještě není *3*
    Minulý týden se objevila zpráva, že 23. března se objeví menší teaser (nebo už možná trailer, kdo ví), takže si musíme všichni počkat *3*
  • jako myslím na druhou část *3*
  • ahoj
    chtěla bych se zeptat. daly by ste mi odkaz na trailer 2? jsem na internet úplně levá
    Předem díky
  • Ta nessie je poloupír proto muze starnout,protoze kdyz ji bella cekala byla jeste clovek takz je to jasne...

PS:uz se na to desne tesim!!
  • ja to nevidržím je to ten nejlepší film na světě Edward je boží a Bella taky
  • dobrý... *3*
  • rapidash
    http://www.youtube.com/watch?v=Kfpxsl2Iomc
  • dospělou Renesmee bude hrát Christie Burke, na osobnostech není, ale když si jí zadáte do google obrázků, tak vám tam vyjede *3*
  • takže 10.2. jen ukazka ? dit tady píšete že bude oficialni film !* takže co ? :D
  • v únoru ukázky na rozbřesk 2díl a oficiálně v kině to bude v listopadu
  • tak jak teda 10.2. nb 15.11. ??? *15*
  • ahojky..co já vím tak twilight sága breaking dawn part 2 bude v kinech až 15.listopadu...A TO JÁ FAKT NEVYDRŽÍM! ;D...já sem se teď kvuli twilight naučila ovládat sny a tak každou noc obímám edwarda cullena apod! :D je to super na vlastní kůži to zažít..(:')) aááchjo...do 15.listopadu to ......totototo nejde!! xD
  • 10 února ukázka...
  • Jak to že bude 10 února ja jsem myslela že bude až 15 listopadu ?
    *8* *5* *14*
  • Taky doufam ze bude uz brzo *13* *1*
  • Renesmee bude hrát Meckenzie Foy jako malá, ale Emma Roberts bude hrát Renesmee jako dospělou!!! chápete to??? *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • už paráda to je za chvilec...
  • A kde bude na youtube???? *14* *14* *14* *14*
  • Ahoj,
    10. 2 . 2012 bude oficiální trailer Breaking Dawn part 2 *14* *14* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit