Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přítel došel s tím že už v kinech dávaj další díl... tak sem na něj koukala jak na pako on si stál teda za svém až pak sem mu řekla že to není rozbřesk,ale underworld *15* slyšel v radiu o upírech a vlkodlacích a udělal chaos... *15*
  • to už tak brzo?? to je dost dobrý, ale stejně se nemůžu dočkat
  • nápodoně už aby to bylo *4*
  • nemužu se dočkat áž bude nový díl breaking davvn part2 *4* *14* *3*
  • TO JO *13* *10*
  • já sem nevěděla že za 2 měsíce budou ukázky na novou část breaking davvn part2 budou ukázky já sem myslela že aš v říjnu *8* *4* *14* *3*
  • já teda se ještě nedostala ke čtení rozbřesku,ale mám za to že je na půl upír a v 18se sekne a už nebude růst (stárnout) a vyroste rychleji než obvyklý smrtelník,ale nevim nechci psát hlouposti *3*
  • No ja sem spis nepochopil to ze ta mala vyroste a bude ji 18, ale upiri prece nestarnou *8*
  • your-darling
    stmívání je hodně jiný, ale podle mě se film od film drželi čím dál tím víc detailů :))
  • *10* *10* *10* JÁ SE NA TO TAKY PTÁM *16* *10* *16*
  • devilishsmile
    A hlavně Dakota Fanning tam už hraje.:D:D A myslíte že jí bude hrát jen Meckenzie?? Jakože jestli tam nebudou i jiné herečky, hrát jí třeba už starší..
  • ahoj ,ja jsem nasla na internetu ze uz za 2 měsíce budou ukázky z 2 části jo a mekk foj bude hrát Reneesme celou druhou část , jen ji upraní na počítačí zatím newm jak ale zjistim to a pak to sem napisu protoze tesko by hledali tak podobnou holku jestli jste videli 1 část tak temeř na konci má jake předtuchu a v ní ukazuje jak bude Nessi vipadat jako 18 letá asi odhaduju tak se juknete a přesvečte se sami pa pa *3* *14* *14* *14* *14*
  • co je v knize a ve filmu bych moc nerozebirala... ted jsem zacla cist stmivání a už i tam koukám na nějaké rozdíli a že vypustili nějaké detaili je škoda... *3*
  • your-darling
    není blonďatá, ale zdá se mi, že v knížce byla mladší než Mackenzie... *4* *4*
  • Letos v listopadu :))
  • no mě by asi zatím stačil trailer. . . . *2* ale jinak je asi jedno kdo bude hrát renesmé vybraná holčička je celkem pěkná ale v knížce pokud se nepletu je holčička blonďatá s vlásky jako prstýnky,. . . . tak nevím jak z této hnědovlásky udělají blond. . . . *5*
  • nedaji to napr. v cervnu protoze by jim ten film nevydelal prachy neprodali se dvd a melo by to nasledky *3*
  • bude 15.11 2012 *4*
  • your-darling
    to byl jenom fanmade, takže tam mohli použít kohokoli :))
  • your-darling
    kdo ne? :D je to děsně bláznivý... :)) Když si vezmu kolik holek na světě se na to těší stajně bláznivě jako my :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit