Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veverka14
    2.cast bude az 15.listopadu :( :( :( to si hodne dlouho pockame *13*
  • HI
    *4*
  • dnes jdu do kina *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Selena Gomez tam hrát nebude! Renesmee hraje Mackenzie Foy *3*
  • Caw nevite kdy vyjde 2cast v cestine? *14*
    • co treba hned po tom co vyjde v kine?? *8*
  • ahoj ,ja jsem nasla na internetu ze uz za 2 měsíce budou ukázky z 2 části jo a mekk foj bude hrát Reneesme celou druhou část , jen ji upraní na počítačí zatím newm jak ale zjistim to a pak to sem napisu protoze tesko by hledali tak podobnou holku jestli jste videli 1 část tak temeř na konci má jake předtuchu a v ní ukazuje jak bude Nessi vipadat jako 18 letá asi odhaduju tak se juknete a přesvečte se sami pa pa *3* *14* *14* *14* *14*
  • http://www.ulozto.cz/x67VpaX/twilight-saga-rozbresk-2-cast-avi#download
    TO JE NA twilight ságu rozbřesk 2.část *3* *3* *3* *3* *3* *3* co si myslíte vy SRABY
  • silvinko 596 ses peknej tydyt protoze rozbtesk 1 cast je lepsi nez stmivani *16* to vi kazdej divak twilight
    • No jo ale kdyby nebylo dobrý Stmívání tak se na to nekoukáš...:)
  • nazdar klaudie 1234 od kad ses?
  • no mě by asi zatím stačil trailer. . . . *2* ale jinak je asi jedno kdo bude hrát renesmé vybraná holčička je celkem pěkná ale v knížce pokud se nepletu je holčička blonďatá s vlásky jako prstýnky,. . . . tak nevím jak z této hnědovlásky udělají blond. . . . *5*
    • co je v knize a ve filmu bych moc nerozebirala... ted jsem zacla cist stmivání a už i tam koukám na nějaké rozdíli a že vypustili nějaké detaili je škoda... *3*
      • your-darling
        stmívání je hodně jiný, ale podle mě se film od film drželi čím dál tím víc detailů :))
    • your-darling
      není blonďatá, ale zdá se mi, že v knížce byla mladší než Mackenzie... *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit