-
Závěrečná část světoznámé upírské ságy nás naposledy zavede do světa, kde upíři a vlkodlaci bojují nejen o svou lásku, ale i o vlastní životy. Novorozená upírka Bella a její manžel Edward mohou být konečně navždy spolu a šťastní, ale příchod jejich pozoruhodné dcery Renesmee uvede do pohybu nebezpečný řetězec událostí, které pro ně mohou skončit katastrofou. Rodina Cullenových se ale rozhodne bojovat a kontaktuje přátele z celého světa, aby spojili své síly a postavili se vládnoucímu rodu Volturiových. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
já někde slyšela že by měla premiera breaking dawn 2 už na jaře ,ale asi je to blbost
-
-
No premiéra má být myslím 16. listopadu 2012. Doufám, že do filmu dají aspoň tolik detailů jako v první části. Myslím si, že rozbřesk je skoro přesně podle knihy. Ty díly předtím hodně vynechávaly kapitoly nebo je dost spojily, tak doufám, že budou detailisti.
-
-
Já se jmenuji ROCKY NEZVALOVÁ zavolejte na číslo 777 236 258 *5* *5* *5* *5*
-
ůžasná pitomost.
-
-
Text Vašeho příspěvku *16* *16* není to pitomost
-
-
16.11.2012 bude 12 část :'(
-
Podle mně, jedna z nejlepších Volturiovských scén ze všech dílů
http://www.zkracovatko.cz/KEZLJT -
Rozbřesk-2.Část je super film,akorát jsem vůbec nepochopil ten konec.Vůbec není jasné,jestli tam opravdu zemřou Carlisle,Jasper,Jane,Aro a Caius.
-
-
No, tak podle mě je to jasné naprosto přesně. Nikdo z nich nezemře. Aro celou tuhle bojovou pasáž pouze "zahlédl", když četl Alici myšlenky a ona mu ukázala budoucnost.
-
Ne neumřou :) je to udělaný tak, aby ten film měl nějakou akci, ta bitva v knize vůbec nebyla. Je to vlastně "Alicina vize - Arova budoucnost", kterou Arovi ukazuje, co by nastalo, kdyby se Aro rozhodl špatně, tedy tak, že by je Volturiovi uznali vinými :) A Aro přeci nedopustí, aby umřel, že? :) Takže nakonec se rozhodl správně, tedy, že se Cullenovi neprovinili a Volturiovi odešli :)
-
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
děkuji mockrát :) *4* *15* -
Renesmee bude hrát v 2. části Emma Roberts
-
Prosím kde si viděla breaking dawn 2.část? Prosím kdyžtak pošli odkaz.Já to chci taky vidět.pls.
-
-
jj já taky je to boží film :)
-