Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *2* *2* Byla jsem na twilight saga rozbresk 2.část 17.11.2012

*1* *1* *1* *1* *1* Bylo to super ale nemůžu uvěřit že už je konec nemůžu přestat na to myslet *7* *7* *7* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1*
  • Je to pěkný BUKEKE !!!! a to pěkně kekelovatý bukeke !!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* bleeeeeeee
  • nebojte neumře jen na chvily než zapusobi jed Edwarda viděl sem to v kině *3* *3*
  • ahoj
    chtěla bych se zeptat. daly by ste mi odkaz na trailer 2? jsem na internet úplně levá
    Předem díky
    • jako myslím na druhou část *3*
      • Oficiální trailer na druhou část ještě není *3*
        Minulý týden se objevila zpráva, že 23. března se objeví menší teaser (nebo už možná trailer, kdo ví), takže si musíme všichni počkat *3*
        • aha ale díky za odpověď
  • jo
  • Mám dotaz.Na youtube jsem viděla,že v 2. části Rozbřesku bude Renesmee hrát Selena Gomez,myslíte že je to pravda? *7* *7*
    • your-darling
      to byl jenom fanmade, takže tam mohli použít kohokoli :))
    • já jsem si taky myslela že se dá 2část sehnat ukázka... ale prý ne...v diskuzi u rozbřesku 1části jsem s tím byla jemně *11* takže to cojsi viděla nevim co to bylo *1* ale na druhou cast maj zatím jen jednu herecku malou 11letou *4*
  • Renesmee bude hrát Dakota Fanning... *7*
    • devilishsmile
      A hlavně Dakota Fanning tam už hraje.:D:D A myslíte že jí bude hrát jen Meckenzie?? Jakože jestli tam nebudou i jiné herečky, hrát jí třeba už starší..
    • No jasně ;) ...to si vzala kde ?... *1* ...Renesmé bude hrát -> Meckenzie Foy ! ;)
  • Ahoj, nevíte náhodou, jestli nebude nějaká další ukázka z BD 2? Díky *4*
    • No co jsem někde četla, tak další video (spíš už trailer) až po prázdninách *9* Podle mě si teď budou hodně hlídat, aby nic neuniklo. Poslední díl, poslední film, budou napínat *3*
      • To je škoda, těšila jsem se na nějakou tu ukázku... No nic, budu to muset vydržet *4* Děkuju *3*
        • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • ALE Dakota Fanning hraje přece Jane *1*
  • ja to nevidržím je to ten nejlepší film na světě Edward je boží a Bella taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit