-
dospělou Renesmee bude hrát Christie Burke, na osobnostech není, ale když si jí zadáte do google obrázků, tak vám tam vyjede *3*
-
jeden z nejoblíbenějších filmů a ještě nešel do kin... to mě celkem rozesmalo... *16*
-
-
A ty si pícháš co prosím tě? Nechceš mi poradit kde ten matrš kupuješ že bych si dal taky ... nějakej chytrej ne? i když je to hodně oblíbený film tak když nestíhají tak nestíhají. A nevím co tu melete za blbosti že stmívání je nejlepší když nejlepší je Harry Potter .... koneckonců pokud srovnáme Pottera a stmívání kolik vydělalo v kinech tak
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2: 1,328 miliardy dolarů
Stmívání - Rozbřesk, 1. část: 652 milionů dolarů
jedenkrát víc lidí si zajde raději na Harryho Pottera .... tak tu nemelte... -
-
Je to věc názoru a vkusu. Když se ti stmívání nelíbí a raději se podíváš na Harryho Pottera tak prosím...s tím nic nenaděláme a celkově je nám to jedno. My opravdoví fanoušci budeme mít vždy Stmívání na 1.místě co se týče oblíbenosti a přes to nejede prostě vlak! Takže tvoje řeči jsou trošku mimo mísu.... každému fanouškovi je jedno kolik Stmívání vydělalo oproti ostatním filmům, protože jak říkám na 1.místě bude vždy a u většiny lidí se názor nezmění, protože Stmívání opravdu dokáže fanoušky pohltit a je těžké si tento film opravdu neoblíbit až to není zdravé *1*
-
jo tak to tezko lepsi je stmivani vole *16*
-
Jeeee.... Co to seš za trubkuu..?:D vždyť je to přece věc názoru každého člověka...a né celkový pohled diváků...
-
myslím tím kolik vydělalo za rok 2011 kdy přišli do kin .... a to je kur****y velkej rozdíl ...
-
-
-
Nějak už nemám na co chodit do kina *11* *13* *9* Chci Twilight comeback!
-
Jak to že bude 10 února ja jsem myslela že bude až 15 listopadu ?
*8* *5* *14* -
-
10 února ukázka...
-
-
první stmívání bilo rozbřesk část 2. hrozně se mi to líbilo až sem mněla slzi na krajíčku ale co mně naštvalo že to není celí takže sme s kámoškou čekali až vijde druhá část a už je to tady konečně už se těším až se na to kouknu takže hurá *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *7* *8* *12*
-
nej film na světě nechápu jak se to někomu nemůže líbit *8* *8* *8* *8*
-
-
mně se teda nelíbí hlavně 1, hctete důvod??? Protože tam 'Bella' furt dělá oooo a Edvarde!? a prostě tam furt jenom dělá oooohh a neeee atd. *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12*
-
-
Ahoj :))
Prosím vás, nevíte jestli se dá někde stáhnout nebo online přečíst nějaká knížka ze ságy v angličtině?? :)) -
Now is good se jmenuje ten film, je hodně smutný. Herečku neprozradím, ale ve Twilightu hraje upírku Jane Volturi. Takže víme. Dala bych i odkaz na film z ulozto, jenže ono by se to nezobrazilo, nejsem zaregistrovaná.
-
http://tinyurl.com/n49coxa
Kdo má rád Jane Volturi - Dakotu Fanning, tady má něco jako její životopis a desítky dalších věcí o ní. Komu je ukradená, je tam něco málo o Kristen Stewart a tipy na filmy a taky tipy na různé ,,dojáky,, jako Dlouhá cesta nebo Now is good. -
tak jak teda 10.2. nb 15.11. ??? *15*
-
-
v únoru ukázky na rozbřesk 2díl a oficiálně v kině to bude v listopadu
-