-
dám vám radu koukněte se co tam všechno hrajou a renesme hraje mackarzie joy
-
No ja sem spis nepochopil to ze ta mala vyroste a bude ji 18, ale upiri prece nestarnou *8*
-
-
Ta nessie je poloupír proto muze starnout,protoze kdyz ji bella cekala byla jeste clovek takz je to jasne...
PS:uz se na to desne tesim!! -
já teda se ještě nedostala ke čtení rozbřesku,ale mám za to že je na půl upír a v 18se sekne a už nebude růst (stárnout) a vyroste rychleji než obvyklý smrtelník,ale nevim nechci psát hlouposti *3*
-
-
já jsem nebila v kině ale stáhla jsem to napočítači
-
super film je nejlepší na světě
-
-
Dobrý film to jo ale .. nejlepší na světě určitě nee.. :D :D :D *6* *4* *5* *2* *15*
-
-
ten film zbožnuju je nejlepší na světě viděla jsem všechny díly. mám je stáhnuté na notebooku. už musím jít si je zase shlídnout *12* *12* *12* *12*
-
Já nechápu jak nějací pitomí kritici to můžou dát za nejhorší film dyť to bylu úžasný nejlepší film z Twilight *16* *16*
-
ta 2.část byla nejlepší *14*
-
Ja ten film úplně miluju je úžasné ale jediné co se mi nelibnelíbí je ze ten Jacob nechodil s Belou. Chtěla jsem aby Jacob chodil s tou Belou, to je jediný co mě štve jinak je to úžasnej film
-
se na to těším moc krasnej film
-
já sem nevěděla že za 2 měsíce budou ukázky na novou část breaking davvn part2 budou ukázky já sem myslela že aš v říjnu *8* *4* *14* *3*
-
-
to už tak brzo?? to je dost dobrý, ale stejně se nemůžu dočkat
-