Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že nejvíc se k sobě hodili Taylor Lázně a Kristem Stewart kezby spolu v tom filmu chodili kdyby jo tak ten film by se mi líbil víc ale je hezkém kromě toho že spolu nechodili Jacob a Bela ten Edvard se kni nehodil kdo se mnou souhlasí at napíše
  • Na boxofficemojo.com naskočily tržby. Za první čtyři dny celosvětově 340 miliónů dolarů. To je naprosto šílená suma. A i když budou tržby asi padat, tentokrát to tenhle poslední díl, možná dotáhne na miliardu.
    Nejsem fanda, ale prý je to tentokrát solidní, uvidím, ještě jsem to neviděl.
  • Aničko nikdo stebou nebude souhlasit *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • celkem dobrý film *4*
  • Ach jo proč tam nedali aby Taylor Lautner chodil s Kristen Stewart ten upir se kni nehodil
  • Já jsem 2.část viděla ale nic moc *2*
    • tos videt nemohla lharko *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • no jo když seš zhulená tak se ti zdá všechno jako twilight :)
    • Tak to těžko , když ten film bude teprve v kinech až v listopadu 2012 *3* asi sis to spletla hoolka ;)) ! tak moc nepyskuj nezajma nas to kdyz to neni ani prava ! *3* *5*
      NAZDAR *5*
    • a kde si ji viděla prosím napiš mi to miluju ten film děkuji moc, moc, moc *4* *4* *4* *4* *4*
  • Ppeetula
    Neskutečné, že už jen týden a bude to tu :-) :-)
    • JJ. U nás za 5 dnů a 11 hodin, nemůžu se dočkat.... *14*
  • ...nevim, zkousela jsem twilight cist, ale vubec me to nechytlo... podle me lip pise laurell k. hamiltonova... anita blake-the vampyre hunter. <3
    • Napíšeš sem nějaký odkaz kde se to dá přečíst na netu?Myslím tu knihu lovec upírů.
  • to ne ona hraje jeji matku a jakob neumre budou spoluz edward a bells :)
  • ja toho Jacoba nechapu pred tím kazí lasku Belle a Edwardovi a ted se zabouchne do Renesme *16* *16* *16* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit