-
Já jsem byla z kámoškama na 1 části a už se nemůžu dočkat 2 *14* *14* *14* *14*
-
Už je na youtube
-
Jo máš pravdu
-
Ten film je nejlepši na světě. Nevim co jim je. Doma mam všechny dily. A pořad si to pouštim. A ten EDWARD je nadherny. <3 <3 <3 Ten je nejhezči. A maji natačet dalši dil ketry se bude jmenovat Pulnočni slunce. Už se těšim. :D :D :D :) :*
-
Nemůžu se dočkat *14* *14* *14* *14* *14*
-
Já jedu do kina 16.11. a už se nemůžu dočkat <3 <3 fakt už jsem natěšenmá že nemůžu ani spát moc se těším <3
-
Celá sága twilight je naprosto dokonalá je to něco víc než obyčejný film je to příběh který neprožije každá holka :-)nestává se často vidět upírá ve školní jídelně tady v tomto dějí panuje naprostá pomahanost je to hlavně vidět v Rozbřesk 1.část ,tomhle příběh jako by se odehrál opravou jen si přestává mě že se to stalo věřte že celá sága je bombastická a příjemná napúnava podívaná
-
ja se nemužu dočkat......je to uplně muj nejlepší film..a 2,část je 12.listopadu...tak že chci jít na premieru bude to super *14* *1*
-
A kdes te jí viděli tak napište kde no a nebilo to ani v kině takže lžete.A ten film ani ještě není tak docela hotovej bude se to ještě měnit. *10* *13* *9* *7* *2* *1* *16*
-
http://www.youtube.com/watch?v=Kfpxsl2Iomc
-
-
dobrý... *3*
-