Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady ta píseň (Youtube clip) http://tinyurl.com/cd8h9oz je k novému filmu, ve kterém hraje hlavní roli holka, kterou znáte z Twilight, i z dílu Rozbřesk 2. Ale málokdo jí tady pozná. I když ti, co ten film viděli, už ví kdo to je, i název filmu. A že to je doják. I ten klip.
    • Já ten film sice neviděla a ani ho neznám, ale myslím si, že je to Jane. Ale opravdu si tím nejsem jistá.
  • vrtulka
    Já to vzdávám. Pořád se snažím přidat sem fotky (již před týdnem jsem je nahrávala na server) a nic. A teď se tu objeví od jiné uživatelky. Pořád od té samé (nic proti ní) a moje neprojdou. Nechápu to *16*
    • tohle se stává podle mě všem a často... Taky mě to dokáže naštvat... Myslela jsem, že když změnili vzhled stránky, tak jí kompletně vylepší a tohle docela nevychytali... Myslim, že škodí jenom sobě, protože já už jsem se na nějaký přidávání fotek úplně vykašlala, ať si s tím láme hlavu někdo jiný :D :D
  • Mohli byte sem dat odkaz na ten 2 díl rozbřesku prosím predem díky *7*
    • 2. díl Rozbřesku ještě není, musíš si počkat do listopadu
  • Toje dobrej fylm hlavně Jackob jujj miluju ho *14* *14* *14*
    • A já miluji tvoji češtinu))
  • twilight sagu jsem vydela milionkrat skoda ze nejsou dalsi dili kdyby jo jasala bych nejvic se mi libi vlkodlaci jsou uza *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *4* *4* *4*
  • Stačí se podívat na www.csfd.cz tam máš u každýho filmu napsaný kdy jde do kin. *3*
  • kdoje dddddddd....
  • ahojky..co já vím tak twilight sága breaking dawn part 2 bude v kinech až 15.listopadu...A TO JÁ FAKT NEVYDRŽÍM! ;D...já sem se teď kvuli twilight naučila ovládat sny a tak každou noc obímám edwarda cullena apod! :D je to super na vlastní kůži to zažít..(:')) aááchjo...do 15.listopadu to ......totototo nejde!! xD
    • *14* *14* *14* TO MÁŠ PRAVDU TO NEJDE VYDRŽET *14* *14* *14*
  • Twilight Breaking Dawn Part 2 First Clip
  • *2* TWILIGHT FOREVER *2*
    Download http://ulozto.cz/x67VpaX/twilight-saga-rozbresk-2-cast-avi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší