-
To co nebylo v knížce..=o)
aHOJKY..ASI jsme byli všichni zklamaní,že v knížce nebyla víc popsaná scéna,kde se Edward s Bellou poprvé milovali...a tak to někdo prostě dopsal..je to jen jeden úhel pohledu,ale naprosto dokonalý..
koukněte..stojí to za to..
http://www.stmivani.eu/36-fan fiction-jednodilne/ostrov-esme-poln ocny-kupel/
možná chvilkama trochu odvážnější,ale naprosto dokonalý..písněte,co si o tom myslíte... *14* -
-
Re: To co nebylo v knížce..=o)
a nevíš na jaké je to stránce.... je tam toho moc a já to nemůžu najít *4* -
Re: To co nebylo v knížce..=o)
Uplne si to vystihla :-)
-
-
fanynka twilight
miluji všechny co tam hrají hlavně edwarda a jacoba *14* *14* *14* *14* -
šílenství...
miluju to..četla sem to sice jen jednou,ale to bohatě stačí,aby vás to čekání na film dohnalo k totálnímu šílenství..takže pro nezasvědcené...
POZOR...JE TO FAKT NÁVYKOVÉ... *14* *1* -
-
Re: šílenství...
Jo to už znám jenom někdo něco řekne o twilight saga a už mám slziv očích -
Re: šílenství...
Přesně tak...já o čtu pořád dokola a ždycky nvý měsc pak zatmění pak rozbřest, nový měsíc pak zatmění pak rozbřesk, .... Jsem úplně blázen do čtení..stejné to bylo s harrym potterem
-
-
Vážně???
Ahojky na netu sem cetla ze az bude Renesmee vetsi tak ze ji ma rat Emma Roberts??? je to pravda?? I kdyz se kouknu na net na vetsi Rrenesmee tak tto vypada jako Emma -
-
breaking dawn
Můžete mi někdo poslat odkaz na stáhnutí 4. dílu - breaking dawn. Nemůžu to nikde na netu najít jako film, díky moc ;)
-
-
film
chci se zeptat..nevíte kdy má přít do kin rozbřesk?a jestli se třeba už natáčí?bo je už natočen?děkuju.. -
-
Re: film
rozbřesk by se měl začít natáčet v březnu už se nemůžu dočkat!!!!!!!!§
-
-
Jacob
Nejlepší je na straně 363 když Bella zjistí že se Jacob otiskl do malý Renesmee a pak když ji říká Nessi *3* -
-
Re: Jacob
jak to myslela že se jacob otiskl do renesmee??? -
-
Re: Re: Jacob
On se do ní neotiskl jenom chtěl..a kdyby to udělal tak s Renesme bude vlkodlak... -
-
Re: Re: Re: Jacob
nene!
pravě naopak nechtěl ale otisknul se ! a neznamena to ze k dis se vlkodlak otiske tak tak holka se taky promení ve vlokodlaka! -
sabuskaa: jasně že otiskl.. lidi čtěte pořádně ;) ..a fakt nevím, kde jste přišli na to, že by se pak proměnila ve vlkodlaka... :)
Norie: otiskl= (víceméně)zamiloval ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Jacob
Jo děkuju ja to čtu zrovna podruhé,tak sem to lépe pochopila. A už se strašně těším na film!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob
Pobivuju se toho jak tomu někdo nerozumí, teda spíš jak si to pořádně nebovedou přečíst.
-
-
-
-
-
to teda...jak zbije setha misto jacoba!! xD -
-
jn.. nezabije ho... ;) lidi fakt čtěte pořádně :)) -
-
tam nebylo zabije,ale zbije..jako zmlátí...
taky čtěti pořádně...
-
-
no nemyslím .... jenom zrani a to v rozbřesku!!!!
-
-
Mě se to,jak jí říká Nessie nelíbí...Renesmé je lepší... -
-
přesně Renesme, je tak pěkný jméno a oni ho nepoužívají, nechápu :D -
-
nebo jak dělá falešný pasy a nazve jí Vanessa -
-
Re: Re: Re: Re: Jacob
jo přesně...nebo Jackob WOLF...dost narážka na nějne...ale je to vtipný... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob
Nessi je hrozný a ani to není podobný jménu Reneesme. Njn vymyslel to Jacob tak se ani nedivím
-
-
-
-
-
-
čtu
já to tet čtu a je to fakt bomba ja to miluju je to božííííííííí *14* *14* -
...
už se na něj moooc těším *3* -
-
Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)
Já se taky mooooooocinky těším na film, knížku jsem přečetla asik milionkrát, miluju to vše mooooooc *14* . Jsem blázen do všeho co se týká Twilight a upírů. Tak kdyžtak pište mě podobní na můj mail : Nessieivanecka@seznam.cz -
-
Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)
neboj nejsi jedinej cvok...ja jsem tomu taky total propadla!!!! je to moje droga!! xD -
-
Re: Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)
Nessie(kdo jiný když jde o Rožbřesk) je moje kozo NEOPIČ SE spíš opice že ?? *15* -
-
Re: Re: Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)
Když klikneš na "odpovědět na příspěvek", samo se ti tam objeví ten titulek na který odpovídáš :D takže se po tobě nikdo neopičí :D *13*
-
-
-
-