Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno zkusím to nějak najít a hodit odkaz...
  • Já na fb nechodím co je to za fotku
  • viděli jste na fb tu fotku co koluje... každopádně je to pod názvem , jenpromuze... já když to viděla... *16* každopádně dost trapný a o těch komentářích to světčí *11*
    • Hele já osobně doufám aby fb zrušili :)
      • to by mohli.. ale svět by to nepřežil *15* ale to je skoro se vším tak... letěl skype,icq a teď je to FB
  • Ahoj hele je fakt že se tím nic nezmění a je fakt že se má stydět
  • Hele můžu vědět k čemu tahle počítačováa duskuzová hádka vede??????? :( jednou se stalo jo stalo se ale víckrát se to nemusí zopakovat protože ten dotyčnej sip přečetl co se tu kvůli němu stalo já bejt na jeho místě tak se stydím
    • asi sem to blbě pochopila tak jsem se ptala co tím změním když dám hlas... ale můj názor je,že člověk co sem jde pod jménem kristen stew... a píše nějaké keci... tak až se bude doma nudít a žárlit na twilight ságu tak to udělá znovu,proto mi to přišlo celé zbytečn a napsala jsem na to jen svůj názor což se nelíbilo ostatním... ale nemůžou mi nutit jejich názor... já mám svou hlavu a svůj pohled na věci... proto místo toho všeho bych hodila téma:nejlepší scéna ve stmívání co se co kemu líbilo... nebo herecké výkony ve stmívání...
      • Promin omouvmá se ti za nás všechny obvykle si přečteš komentář a podle smajlíků nebo blbě napsané věty se to celý pokazí.VELKÁ OMLUVA
  • já to celé uvedu na správnou míru. na co se celou dobu ptám,sice to bude retardovaná věta,ale třeba ji líp pochopíte.

když dám hlas PŘETVÁŘKY co tím hlasem změním???
  • hele ty vejinko ty se jdi vicpat jestli si o tomhle myslíš že to je nesmyslné tak sem nechod myslela jsem že když jsem chodíš na tuhle stránku tak nás pochopíš ale asi nejsi dost velká faninka stmívání když za něj nebojuješ *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *16* *10* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • už se nemá cenu o tom hádat kiki?? :)
    • *3* je nesmyslné dávat hlasy za přetvařky právě o to mi jde... že akorát tím víc ty lidi vyborcujete... občas takových lidí by stálo si nevšímat a tím se akorát dá najevo,že vám je to fuč a je větší pravděpodobnost,že už jsem nepůjdou jak když vidí , že vám to vadí. za pravdu se každej zlobý *3* toto *10* *16* světčí o všem. a mám dost zkušeností abych poznala jaci lidé jsou. proto když bych něco chtěla změnit tak to budu řešit (se stránkou osonosti) aby sem mohli psát jen registrovaní uživatelé *3*
      • Tak hele vejinko, nemachruj že máš dost zkušeností a nechoď jsem když Twilig sagu nemáš ráda! *10* Někteří Twiling milují, přímo ji zbožňují (například já) a ty jim to takhle kazíš! *16* *16* *16*
        A dej pokoj!
        • *2* a to dokazujete tím,že tu budete řešit blosti místo stmívání... to je oč mi hlavně jde má se řešit stmívání a neee co kdo píše za nesmysli ať si to napíše... on sám jednou na to dojede... takže jediný kdo kazí twilight ságu... nemusím snad psát... ale jak tak čtu furt nechápete oč mi šlo... nejde mi o to vás urážet (jak to někteří dělaji a nemaj v hlavě nic jinýho než zaútočit na člověka jakoukoliv urážkou) když bych chtěla tak to udělám hned a budu zprosta a budu používát nevkusná slova *3*
  • nechápu proč se řeší přetvářky.. lidi co jsem chodí pod jménem rob atd. ty to akorát víc vyborcuje,že tím spíš nepřestanou... je to nesmyslné a trocha nepromyšlené změnít něco nebo někoho několika hlasů... *3*
  • a co je něco to jsem nějak nepochopila *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • Ach to je něco
    *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší