-
ahoj zajmolo by mě proč nikdo 1, nehlasuje te naboli nedáváte hlasy na dobrý komentář
2, proč nikdo nepíšete a nedáváte nové věci o stmívání *13* *13* *14* *14* *3* *3* *1* *1* *10* *10* *16* *16* *12* *12* *11* *11* *13* *13* *9* *9* *8* *8* *7* *7* *6* *6* *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1* -
já si přeju něco stmívání já totíž stmívání žeru a moccccccccccccccccc *14* *14*
-
co si přejete na vánoce? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
já se tak těším na rozbřesk já a moje kámoška jseme si dnes četli v bravo girls o stmívání a já nevím jak ona ale já se ještě víc těším na rozbřesk
-
Ahoj Kiki, nojo, ale když dám stmívání, vyjede mi milion odkazů.. Na tom ulozto.cz mi taky vybehlo milion odkazu na stazeni jednoho filmu - ruzne kvality..I ty, co se zdaly kvalitni, pak jim chybel treba konec nebo prostredek.. :-( Kdyz jsem si stahla Zatmeni - dokonce se tam spustilo misto toho nejaky pecko.. :-( Proto se shanim po nejakem "osvedcenem" odkazu, kdo si taky stahl a kde.. Ale dekuju za typ ;-)
-
Jsem velký milovník kvalitních filmů, prošmejdila jsem všechny možné festivaly a myslím,že můžu říct, že se ve filmovém průmyslu docela orijentuji. Takže promiňte, ale pravdu vám tenhle snímek přijde dobrý ? Znám tolik svělých filmů jako : Forrest Gump, POčátek, Schindlerův seznam, Láska nebeská, Předčítač nebo V Bruggách. To jsou fily, které mají děj, kvalitní obsazení. Nebo vám snad opravdu příjde Pattison lepšíherec než třeba Ralph Fiennes, Tom Hanks anebo Benedict Cumberbatch ? Vím, že se mnou nebudete souhlasit, ale opravdu nevím, v čem je tohle lepší.... *5*
-
nikolo napíšeš na dyskuzy až se pude dát setáhnout stmívání4
díky -
ahoj veru stmívání najdeš nqa googlu, když dáš stmávání tak by to tam mělo vyjét
-
Zdravím všechny, nemáte prosím někdo nějaký osvědčený odkaz na stažení prvních 3 dílů Stmívání? Já strávila celý večer na ulozto.cz, stáhla toho nesčetně, ale pokaždé se tam něco vyšašilo :-( a kus toho chybí.. :-( Samozřejmě v co nejlepší kvalitě ;-) a v češtině. Páč s tytulku - to si pak nevychutnám pořádně vide ovšech těch krásných upírů a vlkodlavů.. :-D. Moc díky všem, Veru
-
Nemáš vůbec zač Kiki
Jo a taky se těšim na 4. Rozbřesk :)
Sem jdna z největších faninek ♥ *14* ;) -
ahoj nikolo díky za podporu. taky se těšíš na další díl stmívání. na stmívání 4 (rozbřesk)
-
A karolíno Kristen Stewart neni 10 jako tobě ;) *1* *15*
Ale dík že si mě pobavila :D *15* -
to myslim na tu Karolínu :D
-
Jo a Kristen Stewart neni z Moravského kraje jako ty ;)
-
Tak za prví nauč se psát ty dilinko a my ti fakt nevěříme že seš nějaká bella když se jmenuješ nejspíš Karolína tak nepiš protože, my ti fakt na takový blbosti < neskočíme až se naučíš psát a dojde ti že Kristen Stewart neni češka ;) ale na to seš asi moc blbá abys to pochopila :) A tvůj názor mě nezajímá ;)
(je mi 10 a myslim že umim psát líp než ty)...! :D
Tak se to nauč.
Měj se Nikola ;) -
Tak za prví nauč se psát ty dilinko a my ti fakt nevěříme že seš nějaká bella když se jmenuješ nejspíš Karolína tak nepiš protože, my ti fakt takový blbosti < neskočíme až se naučíš psát a dojde ti že Kristen Stewart neni češka ;) ale na to seš asi moc blbá abys to pochopila :) *3* *3* *3* *3* A tvůj názor mě nezajímá ;)
(je mi 10 a myslim že umim psát líp než ty)...! :D
Tak se to nauč.
Měj se Nikola ;) -
Díky Kiki já se do
Stmívání docela taky zbláznila *1*
Ten fiml je fakt překrásnej ♥
A souhlasim že mají krásnou dceru :) *3* -
je to proste nej film.. Je to jak ma osobni znacka heroinu.. *14* *14* *14* jinak postavy: edward,bela,elis,jasper *14* *14* *14*
-
ahoj tady kikina ja si můžeš přěéčíst. úplně s tebou souhlasím vanesso hlavně s tou poslední větou
-
atrtrfuzi to nemá být horor ale romantika když máš rad/a horory tak se déívej na horory ale ne na stmívání jasný.DOUFÁM ŽE SE MNOU VĚTŠINA SOUHLASÝ ŽE TI CO MAJÍ RÁDI HORORY TAK SE MAJÍ KOKAT NQA HORORY A NE NA ROMANTIKU