-
bella a eduard jsou krásný pár mají krásnou dceru. stmívání je opravdu krásný film máš pravdu Nikolo. mam kamarádku která je do stnmívání blázen můžete dyštak napsat něco o stmívání nebo o eduarduvi a belle, cullenových.( mě se taky líbý alice a jasper *14* *14* *14* stnívání,nový měsíc, zatmění( je škoda že ještě neni v čestině ROZBŘESK,STMÍVÁNÍ 4
-
já to mám z ulož to ale je to z kina a kvalita nic moc, stahovalo se mi to 48 minut
-
Nevíte někdo kdo zpívá písničku na stavbě Edwarda Belly
-
Neváte někdo,ke bych si mohla filmíky stáhnout?na ulozto se mi to stahuje přes 5hodin!
-
Nevíte, kdo nadabingoval Bellu? *4*
-
Edward je překrásný,
make - up mu není cizí.
Bella je nešika,
maličká chudinka. *1*
Esmé - matka na praktické účely,
je hodná, čili.
Carliste je blonďatý,
ale chytrý. *3*
Jacob je čokl,
smrdí a to není přelud. *12* TAKOVÁ DIVNÁ BÁSNIČKA. *3* -
No tak Stmívání je ten nejlepší film *14*
je přímo úžasnej
A Robert Pattison KRÁSNÝ ♥♥ no prostě dokonalost *14*
Ale horor to fakt nebyl *13* *9*
Ale to nevadí mě se to líbí tak či tak prostě DOKONALOST
Ale stejně se to nedá popsat *3* -
je to kravina neni to pravej horor
-
Film a knihy stmívaní (1,2,3,4) jsou pro mě úplně nejlepší, je to můj nejoblíbenější film a moc se těšim až budou v kinech dávat stmívání 4, nevíc mám ráda bellu, edwarda a alice.
-
Jinač těším se šíleně! *1* *14*
-
jukni na google...jinač Edwarda dabuje Jan Maxián *3*
-
Tenhle svět je "zkurvenej" díky takovým kreténům jako jsi ty. Proč by měl mít někdo pokřivený vkus a nebo nízké IQ jen proto že se mu něco líbí? Podle toho co píšeš popisuješ už druhý díl,takže se ti ten první nejspíš líbil, když koukáš na další. Je divné že takový "výmrd" dokázal vydělat tolik milionů. Nejspíš to bude tím že nás, tupounů bez vkusu bude víc než takových odborníků jako jsi ty, že?
-
Tak, to tě musím opravit, na české stránky může chodit kdokoliv. Když můžeš na americké, oni můžou na naše. :-)
-
lidi nevšimli jste si že ty chyby dělá schválně aby byl/a důežitá ... jo a kdyby něco tak americké lidé nemohou chodit n české stránky !!! Prober se seš trapná a ubohá !!! *2* Tohle by ti nevěřil ani neblbější člověk na světě !!! trapko !!! *2*
-
To jsi tak stupidní, když si myslíš, že jsi Bella? Kdybys uměla psát anglicky a nebo česky, správně, možná bychom mohli uznat, že jsi blázínek, ale ještě jedna novinka pro tebe. Bella je mýtická postava, neexistuje. ale pro ubožáky to je asi novinka. ;) Tentokrát nebudu psát můj názor, protože se asi shodneme. Asi by ti měly zablokovat účet. :)
-
S těmi informacemi, to je jednoduché. Aby člověk mohl hodnotit, musí se na to kouknout, takže, aby nevypadal blbec, který hodnotí něco co neviděl, koukne se na to a pak hodnotí. Proto známe tolik informací a tu nechuť získáváme právě, když se na to koukneme a nebo, když čteme příspěvky milujeme Edwarda a pod. Mám rád stránku www.csfd.cz Tam filmů rozumí a podle toho se taky na film kouknu. Nad 70% film super, pod 50% hrůza, tuším, že Twilight má něco mezi tím, takže žádná sláva. :)
Můj názor! :) -
Něco jsem už zažil, cp se táký všch upírů a zrůd co film doprovázelo. Já nejsem fanoušek Kristen Stewart a její filmy mě moc nenachtly, takže ani tento se mi moc nelíbil. Neříkám, že to je blbost, akorát to nemůžu dost dobře pochopit. Nevím, jstli mám být smutný když je smutný Edward, nebo být smutná když je Bella. Kniha je dobrá a možná by se film měl dost upravit, aby se knize rovnal. Je asi pravda, že to je spíše film pro 15 nebo 16, klidně i mladší, takže i děj je navrhnut dojatě a zamilovaně. Horror to je proty, co ten film nesnáší, jinak je to spíš žínr Sci-fi. Nemám ho v obllibě, takže proto se na něho nerad koukám.
Můj názor! :-) -
Ahojky lidičky, prodám 6 plkátů Stmívání, 4- A3 a 2- A2, cena dohodou přes mail= NIGHTsun13@seznam.cz, popřípadě můžu zaslat i jejich foto *3* *4*
-
Něco málo ode mě
Čauko tady všem,
možná to některé překvapí, ale já se do koukání Twilight dokopávala přes rok, protože moc nefandím slaďákům. Ale teď o víkendu jsem byla marod a shlédla jsem všechny tři díly za sebou. :-) Mně osobně se to líbilo, přišlo mi to roztomilé a asi ze mě bude fanda. Je mi jasné, že je fůra lidí, kterým to nesedne, ale nějak nechápu, kde berou "odpůrci" tolik informací... Řekla bych, že to znamená, že díly viděli všechny, což protiřečí jejich nechuti, nemám pravdu? :-) Jinak nerozumím poznámkám typu: odporuje to pravidlům pro upíry, vlkodlaky... Jakým pravidlům??? Myslíte těm, co někdo sepsal v jiných knihách? Pravidla jsou přeci ta, která si vytýčí autor! Já naopak obdivuji, že si někdo troufl jít do něčeho tak všeobecně profláklého a stanovil "pravidla" jiná. Fantazie je přeci krásná, není třeba ji svazovat pravidly a okovy předsudků... -
Re: I já přidám svůj komentář
Proč sem vůbec chodíte, když se Vám film nelíbí. Běžte raději někam něco pochválit a SVĚT bude hned hezčí!
A díky bohu za kýč a pí.oviny. Proč by se měl člověk zabývat jen rozumnými věcmi. To by zblbnul jako vy!