-
alldreamers
Ahojky :) Chtěla by jsem Vám všem představit blog: www.alldreamers.blog.cz jedná se o 5.pokračování TS, ale po česku :)..Prosím jukněte se. Byli bysme moc rádi :) -
Re: Trička
Wooooooow, tak tomu říkám tričko!!! *3* -
Trička
Edward Je Prostě nej *14* nej *14* nej *14* nej: Dnes jsem si objednala Edwarda a už se nemůžu dočkat: http://www.xavier.cz/main/zobraz.ph p?kat=1&new=0&id=74 -
Re: ..
Kvůli tobě doufám, že se dočkáš. Ale upřímně si myslím, že peníze by se měli investovat do jiných věcí než do filmů pro puberťačky. Ale tenhle svět je postaven na debilitách, tak je to jedno. Trocha reality, děti... -
..
kdiš se ti to nelibi tak nato nečum
ja si osobne mislim že jeto fakt senza film no všechni 3 co sou zatim natočeni a uš se nemužu dočkat tech dalšich dvou -
Re: vau jak to mohl někdo vimislet je to fakt nejlepší
A mimochodem- chtělo by to zapracovat na gramatické stránce projevu, než se zase rozhodneš někde veřejně prezentovat svoje názory. Hezký den... -
Já taky viděla jenom půlku a do konce života na to nezapomenu. Horší film se hledá fakt těžko. Postavy jsou nereálný a navíc tak nesympatický, že potkat je v reálu, hodim jim do ksichtu dlažební kostku. Edward je typický "klaďas", na kterém nenajdete chybičku (snad jen to, že v hlavě má slámu a vypadá, jako kdyby vylezl ze stoky) a Bella ufňukaná emařka, kterou nikdo nemá rád. Opravdu skvělý film, doporučuju všem, kdo chtějí získat teplé místečko v Bohnicích... -
to jo no!!!! -
vau jak to mohl někdo vimislet je to fakt nejlepší
Viděla jsem jen půlku a stačilo mi to je to fakt ten nejhezčí film a je lepší než Avatar. Ten se mi nelíbí vau je fakt super film mislim to zatmění *3* *1* *8* -
Twilight
Twilight upa skvělý,herci skvělý stě všechno krásnej filmík :) *14* :D -
Re: Stmívání
to je *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: stmívání
konečně jsem se zaregistrovala :D a nemáš zač *3* -
Re: Re: Re: Re: stmívání
děkuju!!!!!!!!!!!opravdu ani nevíte jak jsem, šťastná mockrát děkuju!!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: stmívání
jestli myslíš to jak Bella přijede do Forks tak je to Black Ghosts-Full Moon -
Re: Re: Re: Prosíííím!!!
Pokud jsi mi nepsala e-mail do vzkazu tak mi ho napis a ja ti ho poslu -
Re: Re: Re: Prosíííím!!!
ahoj tak jsem ti poslala song na e-mail. Promin ze az ted ale nebyla jsem tu :) -
Ahoj twilka
Ahoj podívejte se na můj blog Twilkapage.blog.cz -
Stmívání
všimli ste si že *4* Stmívání stmivani prvni to je super -
Re: Re: Prosíííím!!!
prosím sím sím, poslala bys mi ji také?????PLS *4* -
Re: Re: stmívání
nikdo to neví?????? *7* *7* *9* *9*