Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soutěž se Stmíváním

Ahoj! Na hudebně-zábavném webu Koule.cz pořádáme soutěž o Twilight hodinky a dalších devět balíčků s Twilight cenami - trička, DVD, knížky, přívěsky a tak. Kdybyste měli chuť soutěžit, soutěž je tady: http://www.koule.cz/cs/clanky/vyhra jte-hodinky-storm-se-stmivanim-8937 .shtml
  • truelove

Re: fuuj

Jestli si hezčí nebo nejsi to musí posoudit někdo jinej,jen nevím proč všechno tak odsuzuješ *7* *7*
  • truelove

Re: super

jj stmívání je super *14*
  • truelove

The Best

Stmíváníííí je prostě skvělé,to herecké obsazení též skvěléé nejlepší je Breaking Dawn wáá *14* *14* *14*
  • Next stories

Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... *1* . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner *1*)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
    *4*
  • super

*14* Stmivani je supeeeeeeerrrrrrrr *14*
  • new moon

Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové?
  • Re: fuuj

ty si blbá meleš tu kraviny a navíc máš na profilu fotky z twilight fakt kráva co ?a navíc si hnusná *8*
  • Re: fuuj

souhlasím s tebou,tohle je ta největší a nejsladčí DEBILITA, kterou sem kdy viděla :D autorka byla, až moc nadržená a hlávně blbá!!!!!!
  • kikines

Re: smrtdívání!

Takovýhle lidi fakt miluju..tayta diskuze je tu proto, aby se tu lidi bavili o tom, jak maj ten film rádi, zážitky z filmu, co si o tom myslí atd...(myslím tím kladný názory)slečno, měla by ses krotit a nepsát si tady to co ti projde hlavou!Mimochodem veverky Edward nesaje on radši pumy, medvědy atd..ale to jsem odbočila od témata.Když si myslíš, že je to tak hrozný zkus si sama vymyslet nějakej příběh nejlépe 4 knížky dej to na internet a pak napiš jak se to lidem líbilo a jaký jsou odezvy..Vsadím se, že to budou tak 3 lidi takže pomlč!!Je tu moc lidí co má Stmívání rádo, tvůj názor ti neberu...,ale zamysli se nad sebou.
  • kikines

jaj ty a pěknější než Kris ?!i moje babina je hezčí než ty, a já jenom od tebe asi 1000krát...si fekal
  • lidush

boze, ty ses tak trapna....asi jako tvoje fotky...!!! a bella je od tebe hezci o hodne....teda spis Kristen Stewart... a kdyz ti to tak vadi tk sem nelez!!! *13*
  • Re: samuel

Ne asi ty pičo *16*
  • stmivani

www.lide.cz/prdlousek14 pište mi na lide vypadam jako kristen opravdu stmivani žeru už od zacatku roku je to desny že jo! *14*
  • fuuj

hnusna debilita saga stmivani nesnašim ji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muj profil na lide.cz:Moncicak-007@seznam.cz to už já sem hezčí než vona !! :-) www.lide.cz/Moncicak-007
    Odpovědět na příspěvek *16*
  • samuel

super film ze kluci *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *4* *4*
  • sisule

Re: kino

Taky by mě to zajímalo *7*
  • n-abby-sciu

Re: kino

Jasnovidci tady asi nejsou, to si nedokážeš vyvodit sama? Kolik stojí lístek v kině, do kterého chceš jít?
    Co se týče premiéry, u nás je 1. července 2010, v USA 30. června.
  • n-abby-sciu

Re: 3 díl

K tomuto tématu snad slouží diskuze u Zatmění.
  • sell

kino

hele všichni.nevíte kdy vyjde do kin 3 díl a kolik chtějí za lístek? dikes *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit