-
Re: Hnus!!!!!!!
každý má svuj názor ,ale nemusis to rikat na verejnosti protoze nikdo to ma hodne rad *14* -
3 díl
toto je fakt super film a ja se těším na 3 díl a co vy? *14* -
miluju knihu i film
Ten film je fakt naprosto úžasnej, poměrně obsáhlej dějem knihy, ale na tu knížku to prostě nemá *14* -
Re: Hnus!!!!!!!
pro někoho..jako třeba pro tebe??
pro fanoušky dokonalej slaďák... *4*
pro mě až moc sladkej,ale přece úžasnej... *14* -
Hnus!!!!!!!
upa nejhorší film na světě sladák až to bolí!!!!!!!! no prostě fuuuuuuuuuuuuuuj forever !!!!! *5* *5* *5* -
=)
Mám strašně ráda tenhle filmík.. *14* Je opravdu dobrej.. *14* -
Re: Knížka
ahojky posles mi to??? -
Re: izabela
jé ona měla svátek co..
tak to taky přeju vše nejlepší..
lepší pozdě než nikdy.. *15* *14* -
izabela
vše nej k svátku ,bello *3* *1* *1* -
Re: ...
tohle Rob nezpívá...
není to jeho hlas... -
Re: ...
to budeš... -
stmivani
je to brak, film i kniha -
Prodá plakáty
Ahoj mám 6 plakátu stmívání, Kristen a Roberta... jeslti máte zájem tak prodám, kdyžtka napište vzkaz ;) -
Re: Re: 4.díl twilight
jojo porodi dceru nessi prekrasne nemužu se dočkat filmu -
Re: Re: Re: Re: Re: ahooj =)
maš se na co těšit perfekt -
Re: Lenka
musim souhlasit nadherny knižky i když jsem odpurce knih tohle jsem si nemohla nechat ujit a vubec tech penez nelituju z te 4 knižky jsem byla dost prekvapena ale nakonec to dobre dopadlo ale hodne zaskočena myslim že by me to ve snu nenapadlože se to takhle vyvine čtete čtete doporučuju velice nemohla jsem od toho spustit zrak jen četla četla a četla *14* *14* *14* -
Re: Re: fans
uplne je chapu každy nemuže mit čas sedet doma u pc a venovat se fanouškum maji i tak dooost prace jak sou diky tomu tedka slavny ja myslim že ne všichni si udelaj ten čas a ktery herec ho ma tak rad stravi volny čas s prateli nebo rodinou *3* *3* *3* -
Re: smrtdívání!
nesnašim jak nekdo napiše na stranku filmu že se mu ten film vubec nelibi no tak at ale je dost trapne to tady psat myslim že tahle stranka je spiš pro priznivce tohoto filmu.a doma mam všechny 4 knižky a sou všechny perfektni.chvalim že spisovatelka dala na svou fantazii a neudelala to tak jak všichni lide rikaji jak upiri vypadaji(vychazeji jen večer a dalši veci....)a když to ma obrovsky uspěch po celem svete tak to dokazuje že ta spisovatelka psat umi..... *1* *1* -
Re: smrtdívání!
je to tvůj názor...
ale za 1.Napsala to ne kvůli osobní zkušenosti,ale byl to prostě dobrej nápad..
za 2.pořád jsou to jen trapný stereotipní upíři se špičákama a kůlem..trapný..tohle bylo originální...
je to každýho názor a jestli máš jiný nápady napiš svojí knížku,když máš tak dokonalou fantazii a ohle ti neni dobrý..sem teda zvědavá,jak ten tvůj výtvor půjde na odbyt...
Zamlouvám si první výtisk..prosím věnování... *8* *7* -
smrtdívání!
tento film nechci zhazovat,ale příjde mi to jako docela uhozenej slaďák!!!Je to hnusný jak tam po sobě lezou a on se tváří jako by se poněm plazila 80 letá bábinka :D.A nic proti ,ale ten film a upíry v něm upa posrali!!! tak za 1. všude se píše ,že upír nemůže na slunce ,ale ve stmívání je tomu jinak :D ten se klidně může jít opalovat a eště ho nějaká parta skinů či cigánů ztáhne z kůže :D :D za 2.ten jejich byteček je krásnej ,ale už vidím jak do něj poleze někdo kdo nechce být pozorován :D např.. nějaká rodinka si vyjde na hřibky a uvidí takovýho Edwarda na stromě jak tam vysává veverku :D!! tento film je trapák :D a další stojí taky za nic!!! :D ta spisovatelka nemá doma asi moc romantiky a proto si píše takovou červenou knihovnu doma :D!!!