-
Lenka
Ahoj fanoušci Twilight!Moje dcera dostala k 17.narozeninám od přítele krabici se všemi 4 díly, tak jsem se do toho položila a před pár dny dočetla poslední.Fantastický zážitek, nedokázala jsem přestat číst, už jsem si připadala jako bych patřila do jejich světa.Dcery se mi obě smály že jsem zamrzla někde na 15, protože jsem se v některých pasážích rozbrečela a jindy se zase tvářila tak, jako by lásku vyznával někdo mně.Všem doporučuji přečíst, je to něco jiného než jen vidět film, je toho tam mnohem víc, ale film je moc pěkně natočený, většina postav se shoduje s popisem v knize.Už jsem zvědavá na další díl.Čtvrtý díl knihy velmi překvapil, tak holky čtěte!ahojky mamina Lenka *4* -
Re: Re: Re: Re: Juchů
Tohle čkání je strašný...pořád to oddalují...
asi nepřežiju čekat tak dlouho... *9* -
Re: Re: Re: Juchů
včera se objevila zpráva, že Summit oznámil, že trailer na Eclipse vypustí do světa při premiéře filmu Remember me, kde hraje Robert, což je mám pocit 12.3. tak doufejme, že to je pravda *3* jinak s Midnight Sun máš pravdu. někdo to zveřejnil na netu, Stephenie na svých stránkách řekla, že neví, zda to někdy dopíše *3* -
Re: už fakt nevím
musíš zadat html ale juknu se pp -
Re: knizky
jasně sága má !!zatím 4díly já už rozbřesk četla je dobrý a Steph dopisuje poslední díl pulnoční slunce.nemáš zač za odpověd *3* -
Re: Re: knizky
ahojky tak to někdo lže kniha oficiálně vyjde Steph začala dopisovat a měla by výjít but tento rok nebo příští nemáš zač za odepsání -
=o)
Hoy lidi...
četla sem o novém dokumentu s názvem
Twilight in Forks...je o tom jak sem Forks změnilo po natáčení...
a taky sem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte,kde tenhle dokument sehnat.... *7* -
Re: Re: Juchů
Ted někdy by měl vyjít oficiální triler na eclipse...rozbřesk bude určitě na dva díly..podle prohlášení režiséra myslím..
a nevím co je na tom pravdy,ale někdo zveřejnil midnight sun na netu a stephanie řekla že už to nedopíše..tak nwm... *9* ..snad jo... -
Re: Re: otázečka
jj díky *1* -
Re: Juchů
je to všeobecně známí že Eclipse bude mít premiéru 1.7.2010, takže pro lidi tady už žádná novinka *3* a bohužel musím tě zklamat, ale Rozbřesk se teď v březnu rozhodně natáčet nebude. herci ještě nemají domluvené smlouvy, není vybraný režisér, není napsaný scénář. neví se, zda bude jeden film nebo dva, takže březen jako začátek natáčení ani omylem, promiň *3* -
Juchů
Ahojky! Tak a je to definitivní! Zatmění bude mít českou premiéru v červenci! Jo a rozbřesk se bude točit teď od března a už je napsaný pátý díl knížky! Jmenuje se půlnoční slunce! Akorát že je jako 1. díl ale je to v podobě Edwarda a ne Belly. Já se tak těším až dostanu ty knížky z egmontu! Taky jsem dřív nenáviděla twilight jenže pak jsem se na kousek koukla a je to supr! Jinak teď napsali něco podobnýho jako to stmívání jmenuje se to upíří deníky je to i natočený ale jako seriál v angličtině. Říkají že je to lepší ale já tomu moc nevěřím TWILIGHT JE NEJ!!! -
Pošlu Vám Rozbřesk!
Lidičky tahle věcička se netýká přímo Twilight neboli Stmívání ale týká se jeho čtvrtého dílu Rozbřesku.Kdyby jste ho někdo chtěli pošlu Vám ho jako dokument we Worldu. *4* A taky kdyby někdo chtěl některé notičky z Twilight tak taky řekněte-pošlu vám odkaz kde je najdete *1*
PIšte na e-mail Twilight-maniak@seznam.cz
*14* *14* *14* *14* -
Re: otázečka
Ta uplně první melodie co Twilight začíná se jmenuje "Jak bych zemřela" a opakuje se ještě v dalších částech filmu a hned ta potom se jmenuje "Fool moon" neboli "Úplněk" od skupiny The black ghost.Tak stačí? *1* -
Re: Re: Re: Re: ahooj =)
Božinky, jak já se těším na ty moje narozky, naši mi slíbili, že dostanu všechny díly stmívání ságy *3* Já jsem na ty knížky natěšená jako stepní koza *14* -
Re: Re: Re: ahooj =)
nemáš za co *3* popravdě víc se mi líbí knížky. je tam toho víc a je to hrozně hezky napsaný *4* -
otázečka
Ahoojky nevíte náhodou jak se jmenuje tak písnička kterou stmívání začíná????dík moc *3* -
Re: Re: ahooj =)
Moc děkuju!Jdu to hned objednat.Týjo, už se na ty knížky moc těším ,už abych je měla *14* A co se vám líbilo víc, knížka nebo film?? *3* -
Re: ahooj =)
myslíš tohle?
http://www.neoluxor.cz/kn ihy/beletrie/horror-thrillery-lekar ske-thrillery/stmivani-komplet-v-bo xu-tetralogie-d3t140369
v tom odkaze budou jistojistě mezery
*3* -
ahooj =)
Ahoj, nevíte na jakých webových stránkách bych mohla koupit celou ságu stmívání I S KRABICÍ??
Odepište někdo prosím. Díky
Ps: miluju stmívání!! *14* -
Re: Re: ja neim...
aaaha...děkuju moc...dyž sem dopsala tenhle příspěvek tak sem si všimla že někdo psal i o pátým dílu....škoda...kámoška co to má tak prej i nic moc kvalita tak neim :(