Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vrtulka

Re: ja neim...

myslím, že český dabing na New moon ještě neseženeš, ještě není, takže zatím jen originál s titulkama *3* a ano, opravdu existuje 4. díl, jmenuje se Rozbřesk a zatím se ještě dohadují o jeho natočení. jisté je, že bude, zatím se ale neví, kdy, kdo ho bude natačet a tak *3*
  • vrtulka

Re: 4.díl twilight

videa na 4. díl, který jsou na youtube, nejsou pravý, jsou to fanmade, který vyrobili lidi, ale pravda na tom je, že Bella bude ve 4. díle opravdu těhotná *3*
  • soninek

ja neim...

*7* tak já neim jesi sem blbá ae pstě všichni kdo viděli Nový měsíc tak jenom anglicky a vubec to nemůžu sehnat s českým dabingem... nevíte jesi už to je i česky? On bude i čtvrtý díl? jináč to je uplně uzasnej film.... dycky dyz o tom nekdo mluvil tak sem si rikala ze to je blbost a dyz sem se na to koukla....šak víte sami x) :) *14* *3*
  • 4.díl twilight

ahoj,viděla jsem ukázky na 4.díl twilight a tam je bella tehotna je to pravda ????? *9* *9*
  • Re: Re: Re: WoW

Miluju Stmívání *14* *14* *14*
  • dennyx

Re: Baseba

protoze když odpálili ten míček tak se to rovnalo zvuku bourky tak aby to nebylo napadny ze hrmi kdyz svitislunko tak hrajou v bource xD *1* *1*
  • n-abby-sciu

Re: hudba??

Jestli myslíš tu, která zní ve scéně jak Bella jede do Forks ... The black ghosts - Full Moon.
  • your-darling

hudba??

Jak se jmenuje ta písnička na začátku Twilight??je super...a nemám šajn co to je???
    dík.. *14*
  • xcornelia14

Re: Re: WoW

Uloz.to *3*
  • Re: WoW

ahoj prosím vás mohl by tady někdodát nákou adresu kde bych stáhla stmívání?? *3*
  • teryyysek97

WoW

hejký fak ůža film...!!! *4* *14*
  • maeve

Re: ...

Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej, Twilight je nej.............spokojená? *15* *15* *15* *15*
  • anusqa

...

juj tady je samí hlasuje, hlasujte a hlasujte XD ale nic Twilight je nej XD
  • Top twilight nation

ľudia hlasujte na
    http://tweeter.faxo.com/Top_Twili ght_Nation/2010/01

za top Twilight krajinu....slovensko je až 33. ,česko je na tom o trošku lepšie 15. miesto

hlasovaŤ sa môže každých 20 minút
  • isabella-bella

HLASUJTE

HLASUJTE PRO KRISTEN STEWART O
    NEJ SEXY ŽENU 2009!!!!

ZDE : http://www.popsugar.com/6697616
  • xcornelia14

Re: parfem

Podle mě je to taky na internetu:D pouze.. a z ameriky.
  • Re: Re: Skvělěj film!

Já jsem si ho stáhla na ulož.to
  • gabrilel

Zkvěle

Moc kvělí film libisemi už se těšim aš budu mit všechni tři dili doma.
  • lili1997

parfem

hele vite o tom ze twilight ma svuj parfem a ne kde ho sehnat ???nevim ale podle me to bude jen na internetu a stezi se to asi bude hledat *1* *1* *1*
  • lili1997

Re: Skvělěj film!

kde si sehnala pulnocni slunce kdyz jeste neni vydana jestly je nekde na internetu muzes mi to poslat *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit