-
pisnicka?
ahoj prosim vas chtela by sem se zeptat jestli nekdo nevite jak se jmenuje ta pisnicka jak bella vchazi do ty tridy a jak je tam ten vetrak a rozfouka ji vlasy a jak se na ni edward diva a chytne si pusu a vypada to jako kdyby citil nejakej pach jak si potom bella cichne k vlasum tak ta melodie diky za odpovedi hrozne se mi ta pisnicka libi a film je taky suprovej *4* *4* -
Re: Rozbresk
Ne a není tady ani Zatmění a ten 5 díl -
Sága Stmívání
Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!! -
super
*14* -
...
jdu mrknout na film;-)doufám, že budu stejně nadšená jako vy;-) -
:-)
ahojky... koukám že tu hodně lidí obdivuje stmívání... máte pravdu, je to suprová podívaná, i ta dvojka...a teď taková perlička.. znám tu u nás jednoho kluka, který je nehorázně podobný Edwardovi.. to zíráte, co??je to můj skvělej kámoš,takže je tiše záviďte .. *14* -
Re: jaka je vase nej knizka??
moje taky všechny čtyři plus to nedopsaná z pohledu Edwarda(Pulnoční Slunce) -
pomoc
Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee. -
jaka je vase nej knizka??
ahojte!!!
chtela bych se zeptat,jaka je vase nejoblibenejsi knizka??? moje sou asi vsechny!!! *1* *1* -
Re: fakt nej
souhla podle mě je skvělet :-) dokonce se mi líbí víc než nový měsíc *14* *14* -
fakt nej
je to moc moc dobrej film je dobre *4* *4* -
super!!!
jo je to moc dobrej film *3* -
Re: new moon
Na květen se těšit můžeš, ale dalšího dílu se nedočkáš. U nás bude Eclipse nejdříve 30. června, nebo začátkem července. -
Re: Re: stmívání fakt zaujme
Čest lidi xD ja jsem tež fanda Stmívání ...nechci nic říkat ale hrozne se tesim na New moon az ho vydaj 31.6.2010 (asi mi ztohošibne *9* ) Lidi jestli mate zajem kecat o Stmívání ráda se seznamím s good lidmi ... me ICQ : 495478114 *14* *1* *3* *15* -
new moon
dneska sem byla na novem mesici...nejde vyjadrit jak moc tento filmik miluju:) pste ho moc miluju:-* tesim se na kveten na pokracovani -
Stmívání:) tohle se mi líbí
Renton
Scénář: Melissa Rosenberg .. Esence demence. Ksichtem hlavního představitele počínaje, stupiditou tokajících dialogů (potažmo celé předlohy) pokračuje a laciným poskakováním ve vývoji všeho konče. Náctileté emo holčičky však zažívají první orgasmy... S věkem či opačným pohlavím bohužel účinek látky rychle mizí do ztracena. Příběh je režijně podán tak mdle, že ani těch několik vymazlených scén nemůže zachránit dějové prázdno s nulovou gradaci a absencí napětí, krve, emocí.. ___ Ne, že by mi bylo téma úplně proti srsti, jenže jeho realizace ano. Dal jsem za Twilight v kině pade a pokud se premiéra pokračování nestrefí zase do nějaké podobné akce, vyřeším to jako Bella s odhalením staletého tajemství upírů - pár minutami přes internet. -
Re: Re: mp3
step -
...
vžydcky jsem si myslela že je stmívání blbost... do tý doby než jsem to viděla podruhý, napoprvý mě to nejhak nesebralo, tak když jsem byla jednou sama doma tak sem si to pustila znova... a skoro celý sem to probřečela... je to vážně skvělej filmík *14* a taky sem našla verzi decode, kde to zpívá rob: http://www.youtube.com/watch?v=FFjZ7JVEOFI teda našla to spíš kámoška no... ♥ -
Re: Re: Re: proč?protože...
jo,sohlasim s tebou,tenhle novej řežisér má jinej styl než předchozí...už sem od něj pár filmů viděla,námět skvělej ,ale zpracování nic moc...trošku se bojim jak si poradí s tímhle :/... *7* -
Re: Kdo má zájem?
Co ta sbírka obsahuje?