-
=)
je to ten nejúžasnější a nejkrásnější film, co jsem kdy viděla.Ještě nic mě nenadchlo na první zhlédnutí jako tohle!
Nádherně natočený, super scénář =>Bella je moc hezká a Edward super sladkej =) miluju stmívání -
Re: Re: Re: Re: Re: Půlnoční měsíc
Přesně tak... Hned na titulní straně knížek by mělo být napsáno: Pozor návykové! *1* -
Re: Re: Re: Re: Půlnoční měsíc
tak pauzu od Stmívání bych potřebovala taky, ale říkám popravdě, nevydržím to *15* -
Re: Re: Re: Půlnoční měsíc
To nic, taky jsem z toho někdy tak trochu zblblá - to už kolikrát i značí, že bych si měla dát od toho chvilkovou pauzu... *1* *1* -
Re: Re: Nový měsíc
Ty teď opravdu nikdo nemá, film jde teprve za měsíc do kin. -
Re: Nový měsíc
lidi prosím nemáte titulky ke druhem dílu dik -
Re: Re: Půlnoční měsíc
no jo, sorry, uvědomila jsem si to až když jsem příspěvek odeslala *15* , že je to Půlnoční slunce *15* tady se aspoň vidí, jak už jsem z toho úplně zblblá a pohlcená tím, že vůbec nepřemýšlím *3* -
Re: Půlnoční měsíc
Souhlasím, jinač ono je to Půlnoční slunce, ne měsíc. *3*
Ta knížka je vážně skvělá, no tedy těch 12 kapitol, přečetla jsem ji už minimálně dvakrát a pevně doufám, že Stephenie pobere rozumu a knihu dopíše... vždyť v Rozbřesku bylo skoro 200 stran z pohledu Jacoba, tak proč to tak není i u Edwarda?? Ten by si vlastní knihu zaručeně zasloužil. *4* -
Půlnoční měsíc
teda lidičky. právě jsem dočetla překlad 12-ti kapitol Půlnočního měsíce a musím říct, že je to naprosto bombastický. Přečíst si Stmívání z pohledu Edwarda. Je to tak zajímavé, krásné. Dozvědět se víc o jeho myšlenkách, rodině. Škoda jen, že to zatím Stephanie nedotáhla do konce *9* Nevíte třeba náhodou někdo, zda nedošlo k nějakému posunu a ona si to třeba nerozmyslela, že by to dopsala? Bylo by to fakt skvělý. Jenže se obávám, že to asi nikdy nedopíše. -
Re: Re: Kniha
Děkuju moc za informaci *3* -
Re: Kniha
Knihy jsou jen 4.
5. kniha - Midnight sun (Stmívání z pohledu Edwarda) má zatím jen 12 kapitol, Stephenie odložila psaní knihy na neurčito kvůli úniku prvních kapitol na internet. -
Facebook
Jo a založila jsem Robertovi na Facebooku fanklub tak se přidejte ať tam nejsem sama *9* http://www.facebook.com/search/?q=pattinson&init=quick#/group.php?gid=183790384922&ref=search&sid=1631262435.3548165251..1 -
Re: KDE VIDÍŠ NANYNKU :D
Tak nanynka jsi byla třeba ty když jsi pomlouvala něco co jsi ani neviděla *5* *13* -
Kniha
Prosím vás kolik je teda těch knížek? Já mám stáhnuté Stmívání,Nový měsíc,Zatmění,Rozbřesk a prý má být ještě jeden díl *7* -
ahojik
ahoj podle mě je to nej film co sem kdy viděla, už se těším na další díly *3* -
Re: pffff
když se ti to nelíbí, tak co sem lezeš?? běž si vylejvat mindráky někam jinam na tvůj názor není nikdo zvědavej! -
Re: Re: áááá
Nechala bych se od něho kousnout. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahojky
čauky, je tady někdo? pokecáte? *1* dneska nějak mrtvo -
Re: Re: proč?
Film záleží na režisérovi!!! AHA, už to cvaklo! -
Hustej Czech soundtrack!
Zdar lidi už jste to slyšeli? Jedna pražská kapela jménem TRÜK nahrála song s názvem "Stmívání" je to na jejich webu www.truk.cz Je to fakt hustej czech sountrack k týhle upírsky romanci. Mrkněte na to!