-
KDE VIDÍŠ NANYNKU :D
KDE VIDÍŠ NANYNKU? -
Re: Re: proč?protože...
Jedno to není, jelikož každý DOBRÝ režísér má jedinečný styl - tedy pokud od někoho nekopíruje, nebo netočí nějaká béčka apod... Pokud by vzali někoho, kdo točil v 80. letech středoškolský film, Stmívání by vypadalo naprosto jinak... bez režisérů by nebyli filmy. Něměl by kdo režírovat scény, vkládat nápady do dialogů apod.
Catherine to točila formou spíš k dokumentu (např. detailní záběr tváře, jednotlivé scény), za to režisér u New Moon se mi zdá už moc "holywoodský", film už je prostě o penězích - toť můj názor. -
Re: proč?
A není to jedno? Sleduješ snad film, a ne režiséra, Ty "nanynko". *5* -
proč?
Heji, proč bude mít New Moon novýho režiséra? *7* Vždyť Catherine se Stmívání moooooooooc povedlo! -
Nový měsíc
Heji někde na amerických stránkách(už si je nepamatuju) je FILM New Moon!! Ale když to chcete vidět musíte si něco stáhnout, ale to bych neriskovala, protože jr to určitě plný virů *9* !! -
Re: Re: Re: Rozbřesk
tak jim budeme věřit a držet palečky že to zvládnou rychle, abychom se třeba na začátku roku 2011 mohli těšit do kina *4* -
Re: Re: Rozbřesk
Ten rok 2012 jsem tipla, jen tak ptž Stmívání začlo 2008. Nevím, kdy to bude, ale mohli by sebou hnout(njn, mě se to kecá). Třeba hledají vhodné miminko na Renesmé *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
Nápodobně ,už se nemužu dočkat snad to bude super,ale jo bude ,tet se hrozně těším na New Moon *1* -
snad máš pravdu a můžeme se těšit na rok 2011. bylo by to fajn, pže ten čtvrtý díl mi příde nejlepší a nejhezčí a na jeho zfilmování se moc těším *3* -
no jo to máš pravdu je to nějaké divné ale podle mě to stihnou ještě v roce 2011 určitě.Když se jim každé natáčení daří ,tak to stihnou snad. -
no já jsem měla na mysli Rozbřesk. proč to bude v kině až v roce 2012? dyť třetí díl bude mít premiéru v červnu příštího roku tak Rozbřesk by mohli stihnout mnohem dřív ne? představa, že bych měla čekat tak dlouho na poslední díl se mi teda vůbec nelíbí *9* -
blbost já se spletla sory,Rozbřesk má být až v roku 2012 ale už nějak v říjnu to polanují do kin pokud se nic nezvrtne -
Re: Re: Re: Re: Rozbřesk
New Moon je v kinech nějak kolem 26.listopadu. -
teda neříkej mi, že to bude v kině až v roce 2012, to bych asi nevydržela *9* -
Re: Promiňteee
A není tak trochu blbé soudit film, když jsi ho ještě neviděla? *7* -
JO TOHO JSEM SI VŠINLA TAK NAPIŠ AŽ SE TO SCHVÁLÍ -
Re: Re: Rozbřesk
Ono to ještě čeká na schválení. Nevím, kdy to bude, ae snad brzo. No je tam těch rozbřesků vic, ale na ze ságy, jako poznávačka je rok výroby 2012. -
Re: Rozbřesk
taky to teda zatím nemůžu najít. třeba to ještě čeká na schválení, uvidíme *3* -
no neber si to špatně ale uložila si to dobře nějak na to nemužu najet,tak porad prosím. -
bezvadný, jdu se přihlásit do klubu *3*