Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Kdo má zájem?

Kdo má zájem o zahraniční sbírku Stmívání? Mám ICQ na jednu holku, která tu sbírku prodává. Tak kdo by měl zájem, tak mi napište tady na Osobnosti pls. *3*
  • lucia22lee

otázka

Moc děkuju za odpověď hned je mi líp *14*
  • luida

Re: Barbie

Ale Bellu mohli udělat jako Bellu a ne jako klasickou Barbie!!
  • n-abby-sciu

Re: horor

Každý horor nemusí být mega krvák... ve filmu se dá považovat za hororovou scénu třeba to jak Bella zjistí, že je Edwrad upír a následně, když mu v lese říka, že to ví, nebo taky scéna z baletního studia - nějaké prvky horou to má, i když horor jako takový to teda vážně není. *4*
  • n-abby-sciu

Re: mp3

Pokud myslíš vážně tu poslední, tak je to Twilight soundtrack - Radiohead *4*
  • Re: Re: Ještě jsem to neviděla X)

tak proč sem chodíš když je to prej kravina
  • horor

já jen nechápu to že oni tady píšou že je to horor přitom to žádnej horor není *8* protože já se na horory nedívám ale poznala bych jestly je to horor a nebo ne *8*
  • mp3

nevite jak se menuje pisnicka z filmu uplne ta posledni s titulkama-twilight ending dong.dik za odpoved
  • nicicotleta

prosim

prosim nevie nahoudou kde tady v cesku se daji koupit neco z twilight new moon ja nwm treba polstare povleceni tricka mikiny atd jestli vyte tak my napiste na osobnosti nicicotleta prosim prosim potrebuju to vedet *3* *3*
  • luida

Barbie

Heji, ta Barbie a Ken alias Edward a Bella je mazec. Škoda, že už jsem na to velká *9* *1* *1*
  • luida

Re: Re: Kdy?

to je bordel, na té evropě2 je nás jenom 19000! *9*
  • n-abby-sciu

Re: Kdy?

Premiéra v ČR je 26.11., předpremiéra a světová premiéra 20.11. *4*
  • luida

Kdy?

Heji kdy bude u nás teda premiéra Nový Měsíc? Kámoška říkala, že to bude dřív, než bylo původně. Já už se na to tak těším, že budu asi stanovat v kině, ať mám rychle lístek
  • devilishsmile

úúúža

hey ten filmik je ten nejlepsí který jsem kdy videla jenom kdyz to slysím,,stmívání,, tak me zabolí bricho tak je to pro me skvelý film hrozne se tesim na nový mesícikdyz tam buderob hrát mene je to te nejsQlejsi film pokud jste ho nevideli tak se podivejte určite vás to dostane jako me!!není to o zadných krvelacných upírech, toho jsem se bála nevedela jsem co to je
    i love twilight *14* *14* *14* *14* *14* <3<3<3<3<3<3<<3 :-*:-*:_* muck twilight
  • lidus5

Re: Půlnoční měsíc

Ale Stephenie už to dopsala!! Jen je to zatím jen v aj... Už na to čekám jak děcko a Vánoce *15*
  • ducker

Re: otázka

nemusíš se bát oni spolu zustanou a budou mít krásnou holčičku jménem Rennesme,ale to až v ROZBŘESKU.
  • radas.u

Re: Re: Re: Nový měsíc

dik za informace
  • lucia22lee

otázka

ahoj lidičky musim říct že když se začal dít humbuk okolo tohoto filmu, myslela sem si že to je další tahák na puberťáky. Ale přesto mi to nedalo a koukla jsem se na něj a musim říct že mě absolutně dostal. Hodně se mi líbila ta citlivá, něžná stránka rozvíjejícího se vztahu dvou hlavních postav a samo také jejich charisma...Něco mi ale vrtá hlavou, doufám že spolu Rob a Kirsten zůstanou nevíte to někdo???Doufám že nezůstane s tim nosáčem:-) *1*ještě upozornění nějaké pasáže mého komentáře berte s humorem nechci se někoho dotknout *3*
  • Re: dvojka

*14* *4* *14* *1* je super
  • Super.

Tohle je super film. *4* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit