Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Rozbřesk

Heji lidičky, vytvořila jsem profil Rozbřesku. Zatím tam ale nic není, jenom plakát a 3 fotky, ae objeví se to později. Takže přidávejte věci a nezapomeňta na fanklub!
  • -_verca_-

Promiňteee

Promiňte,fakticky moc se omlouvám že jsem tady o Stmívání říkala nehezký slova,popisovala mi to kámoška,ale úplně špatně,říkala že Edward je zombie,a prý je zombiika i ta Bella...ale když jsem stmívání viděla hned jsem změnila názor...Je to sice nemožný,ale dobrý... *3* *3* *4*
  • barushkaojjo

Charlie Bewley

Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho(hraje Demetriho)?
    Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
    Bude to pro dobrou věc:-)
    Noo tak... *14*
  • vrtulka

Re: Re: Zatmění

no tak to je světový, děkuji ti moc *3*
  • lucinka.dm

Re: Zatmění

v kinech od 30.6. 2010
  • vrtulka

Re: Re: Re: krawina

Musím teda říct, že jsem si myslela, že Harryho Pottera mi nic nepředčí, ale šeredně jsem se zmýlila. Sága Stmívání je prostě úžasná. Momentálně čtu poslední díl "Rozbřesk" a jsem totálně nadšená *3* . A nemůžu se dočkat dalších filmů. Bylo by fajn, kdyby čas ubíhal rychleji a všechny filmy byly už natočený *3*
  • n-abby-sciu

Re: Re: krawina

Slečna asi závidí popularitu filmu a ještě větší úspěch knížek, jelikož mnoho lidí tvrdí, že to předchází i samotného - Harryho Pottera - . *8* *1* Taky možná pochybuje o hercích a jejích hereckých výkonech... no, asi nemají na její Miley a Tisdaleku... *9* *1*
  • gabi5111

Re: krawina

Nikto sa na tvoj nazor nepytal tak sa laskavo zdrž trapnych komentarov....
  • vashley

krawina

kraWina *9* *16*
  • n-abby-sciu

Buď teda na podzim, nebo už v létě 2010 (někde jsem četla, že by film měl být v létě - někdy na konci června, ale jsou to jen neoficiální tvrzení, takže si musíme ještě počkat...) *4*
  • ducker

četla jsem na internetu že 21.listopadu 2010 a máš to i na stránce Zatmění.
    *1*
  • vrtulka

Zatmění

Lidičky chci se zeptat, jestli třeba náhodou někdo netušíte na kdy se asi plánuje třetí díl této ságy "Zatmění" do kin. Vím, že se to teď natáčí a někdo mi snad říkal, že by to mělo jít do kin příští rok v létě, ale to mi příde brzy. Tak jen jestli někdo netušíte *3* děkuji moc.
  • ducker

New Moon

Už se hrozně moc těším na New Moon,knížku už mám přečtenou několikrát tak jsem už nedočkavá na film snad bude dost dobrý.Ukázky se mi líbí tak to bude snad fajn.
  • Re: pffff

tak na t nekoukej a di do pí.. nikdo nepotrebuje vedet ze se ti t nelibi. tady pisou lidi ktery to bavi tk nebuzeruj krávo!!! tebe jko nekdo nasilim nutil na t vejrat? v HSM zse poskakujou jk koko.. a nikomu t divny neprijde tkze newm c resis. ty upiri si u toho aspon tk kretensky nezpivaj debility. *10* *1*
  • Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!

hee slovensko má čo řikať tkže si tady na nás nevotvírej hubu !!! vy ste teda wo proti nám tk úžasný ze si este budete vyskakovat jo??? *1* *1* *1* já bych zalezla na slovensko a mlcela. nechte nás na pokoji *4* jestli se vám to nase nelíbí tk si t predabujte slovensky a čumte si na to treba do zblbnutí.v cesku si zase deame prdel z vás tkze je t vyresený. podpořte mě češi!!! *15*
  • Re: blbooooooost

hee koukej tohle je dizkuse o stmivani tkze jestli te to nezajima nemusis sem vubec lizt a buzerovat. vetsinu lidi to tady bavi resit tk neprud a di koukat na "myleinku"...my ti tky nekomentujeme cyrus, ackoli bysme mohli. tk tahni a nech nás!!!edward je bozi a jestli se ti nelibi tk ho aspon neurazej!!! *10* *13* *5* *14*
  • joliett

Re: chirurgové

jj, je to ona *3*
  • lidus5

Nj pravda, pravda! Já si říkala, že ji odněkud znám.... *1*
  • n-abby-sciu

Elizabeth Reaser tam má doopravdy malou, postupem času již větší roli... je to zmíněno v jejím životopise - http://zivotopis.osobnosti.cz/eliza beth-reaser.php , i v její filmografii.
  • klapulinka

chirurgové

koukáte teď někdo na chirurgi?je to vždycky odpoledne a mě se zdá, že tam hraje malou roli i Elizabeth Reaser. Měla by tam být jako Eva (neznámá pacientka po plastice) bohužel jsou tam titulky dosti omezené, tak jsem se chtěla zeptat, jestli si to taky myslíte, nebo mi to jenom tak připadá?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit