-
Re: Dabing....Fujjjj
jn,proto se zasadne koukam na anglickou verzi...tedy na tu originalni xD -
Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!
máš absolutní pravdu.Dabing máme příšernej,bohužel s tím nic dělat nemůžeme.Na druhou stranu se mi jiné filmy líbí víc nadabovaný v češtině než ve slovenčtině,protože vaši dabéři mají takový tišší a jemnější hlas.prostě ne moc výrazný.Např. Harry Potter se mi ve slovenštině vůbec nelíbí.Je to věc názoru.Samozřejmě většina Čechů bude chránit česky nadabované filmy.Slováci naopak.... -
stmívání
TEN,kdo nezná twilight,o moc přichází,viděla sem moc filmů,ale sága stmívání je upe nejlepší,a určitě se mnou souhlasí i ostatní.takže twilight lidičky,ste jsou upe nej na světě.pp lafuju vás *14* *14* *3* *14* -
Re: Re: Re: Twillight
jo jo však jo to i moje teta je jí asi 25 a jen co jsem jí to se sestřenkou pustila na DVD tak se na mě dívala divně all pak...zrovna porodila miminko...all už mu je 9 měsíců *1* tak když kojí *1* tak si vždycky pustí TWILIGHT *14* pak jen co jsme jí řekly že jsou i knihy a že bude víc dílů...tak hned běžela na internet a přímo os Spisovatelky.. *14* si koupilA všechny čtyri díly.... *1* jakože mě pučila ten druhej měla ho už samozřejmě přečtenej....a já jsem za jeden den přečetla tak 100 stránek měla jsem tu jednu knihu jenom na dva dny páč jsem už odjížděla dpmů k mámě *1* postě jinak vám to neřeknu jsem největší...FANOUŠEK TWILIGHTU...ŠAK VY UŽ VÍTE HLAVNĚ DO EDWARDA CULLENA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Twillight
Ano ten čtvrtý je nejhezčí mám doma taky všechny čtyři knihy... mega ustý *14* *14* *14* *14* za 8 dní jsem to měla přečtený..žrala jsem to jedným dechem.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: nejlepší
jn...hey...mi budeme taky psát *3*to bude mazééc -
nejlepší
To je upe nejelpčéééši xD jako pišu z teho referát do školy xD -
TwiliGh
ahojte holky jsem uplný blázen do filmu stmívání...ani nevíte jaký a napadlo mě jestli by jse nějaká holka z vás nenašla pro to že by jsme vytvořily blog...třeba se stmíváním..a mohly by jsme se s ním dostat až na vrchol všech blogů...nejlepší by bylo kdyby těch holek bylo víc mám i hodně svých osobních kamarádek které by nám možná s tím trochu pomohly all jenom s nejmenšíma maličkostma..takže by jsme i spolu spolupracovaly navzájem se domlouvaly....atd....takže pokud by nějaká z vás měla zájem a může jích být i víc tak se mi plosím ozvěte bud sem do e-mailu na osobnostech a nebo přímo na moje icq:594-722-650 a jinak holky díky moc plosím vás a ozvěte se *14* -
Re: Twillight
hey jo jsem s tebou já jsem taky četla ten druhej díl a je to upe skvělý... *3*nakonec se daj zase dohromady...all moja teta....není ani tak moc sará si koupila všechny čtyri díly...a prej je nejlepší ten čtvrtý díl páčn hop už četla no a všechnomi to vypdávěla..hey..někdy ti můžu říct co v tom všechno je je to uope mega klááásny *14* *14* *14* *14* *14* SEM DO TOHO BLÁZEN HLAVNĚ DO:EDWARDA CULLENA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: film
ahojky já vím kde -
to se mi líbí....užasnej a krásnej hajzl *14* *14* *14* *14* to na něj sedí *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: film
fotelka.com -
film
nevite nekdo kde se da na internetu stmivani skouknout??? *7* *7* *7* -
Re: Twilight
S tebou souhlasim do posledního slova!!! on je tak úžasný že tomu člověk nemuze ani uverit *14* -
Re: Twilight saga
jo presne to nikdy neni tak uzasny *10* škoda *9* -
No jo ale on to musel udělat,pro její dobro. -
Twillight
Tak toto upe nejvíííc film!! Krásnej upe megáááááááááááááááá ááá
Upe mě vzal ale horor to teda není *13* *13* *13* *13*
Ted čtu druhej díl Novej měsíc a je to užasnýý...teším se až to uvidím v kině .. se asi poseru .. sem viděla i trailer a ten Jacob je prostě super... a Edward se na ni vysral hajzl jeden *1* *1* *1* *1* *1* užasnej a krasnej hajzl *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Twilight
Taky si myslím *4* -
to máš teda pravdu,no!Škoda alespon že ho mužeme obdivovat. *1* -
JJ TO JE FAKT, ale kdyby běhali tak by si o mě ani kolo neopřeli natož Edward *13* *8* *9* *4*