Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ducker

Re: Re: Re: Re: Re: Twilight

Edward je ten nejhezčí,kluk na světě.Škodá že takoví neběhají po světě. *1*
  • maeve

Re: Re: Re: Re: Twilight

jo, to je vážná chyba.....ne, to není chyba........to je katastrofa *16*
  • kikines

Re: Re: Re: Twilight

To je prawda no Edward nemá chybu teda jednu bych vlastně našla neexistuje *8*
  • maeve

Re: Re: Twilight

Edward nemá chybu, on je přesně ten typ, kterého by si každá dívka přála, pravý princ z pohádky......kde se na něj hrabou normální kluci *15*
  • gabi5111

Twilight saga

Nič krajšie som ešte nečitala a tipujem že už ani nebudem... No prosto super tešim sa na film aj ked viem že to nebude take ako kniha...
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Re: baseball

Já chci jít, ale přímo na premiéru v Praze, protože tam je to nejlepší a možná tam bude Rob a Ashley, ale nevím jestli je to prawda, ale kdo ví radši do Prahy stejně tam jedu nakupovat atd... *3*
  • kikines

Re: Twilight

to je prawda no, on je tak dokonalej, že to ani nejde popsat ... *3* *3*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: baseball

A proč do Prahy? Já jedu na premiéru do Ostravského CineStaru, je to asi 40 minut vlakem. Do Prahy bych se vážně nehnala, jelikož to mám snad ještě více, než půl republiky daleko. *1*
  • Twilight

Tak tohle je úplně nejlepší film, jaký jsem prozatím viděla.I když takovej kluk jako je Edward snad asi neexistuje.Leda spíš ve středověku, to si na způsoby k ženám ještě potrpěli.A Edward to je tak sladkej kluk! *14*
  • Re: Dabing

Naprosto souhlasím, je to děs, úplně to kazí herecké výkony a celý film. Edward se pořád tak potrhle chichotá, jak kdyby byl nadrogovanej *1* A ten překlad mě taky dost zklamal...hlášky typu "abych tě lépe viděla" ve scéně v restauraci apod. vyslovené Edwardem...no comment, hrozný.
    Nejlíp je na tom s hlasem asi ten profesor se zlatou cibulí, hahah *1* Vím, že na dabovaný film se už víc nepodívám, protože by mi to zkazilo výsledný dojem!
  • kikines

Re: Re: Re: Re: baseball

já taky, i když to mám do Prahy přes bůj republiky pro Twilight ságu všechno !!! *14* *1* *1*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: baseball

Samozřejmě. *15* *15* *15*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: xD xD

Taky bych byla radši, nechápu proč dali na každý díl jiného režiséra. *9* No ale možná ti ostatní budou taky fajn. *4*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: xD xD

To je prawda, ale byla bych mnohem radši, kdyby nechali Catherine i další díly natočila to velmi dobře je skvělá *3*
  • kikines

Re: Re: baseball

jdeš na premiéru NM ? *3*
  • kikines

Re: Re: baseball

díky *4*
  • n-abby-sciu

Re: baseball

Pochopila si to dobře, sama Bella se ptala proč to můžou hrát jen za bouřky, po následném odpalu řekla, že už ví proč - kvůli té ohlušjící ráně. Lidem by to prý jinak připadalo divné kdyby se během třeba hezkého počasí ozývaly rány jako hrom. *4*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: xD xD

Tak to máš super, poddej se čtení, ta knížka je vážně úžasná! *4* *15*
  • kikines

Re: baseball

*vydává spletla jsem se
  • kikines

baseball

Víte jak ve Stmívání hrajou baseball jen když je bouřka ?Tak je to proto, že když mají tak tvrdý odpal, že to vypadá rhlasité rány jako blesk ?Já nevím jestli jsem to pochopila dobře ... *9* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit