-
Re: Re: Re: Re: Re: Twilight
Edward je ten nejhezčí,kluk na světě.Škodá že takoví neběhají po světě. *1* -
Re: Re: Re: Re: Twilight
jo, to je vážná chyba.....ne, to není chyba........to je katastrofa *16* -
Re: Re: Re: Twilight
To je prawda no Edward nemá chybu teda jednu bych vlastně našla neexistuje *8* -
Re: Re: Twilight
Edward nemá chybu, on je přesně ten typ, kterého by si každá dívka přála, pravý princ z pohádky......kde se na něj hrabou normální kluci *15* -
Twilight saga
Nič krajšie som ešte nečitala a tipujem že už ani nebudem... No prosto super tešim sa na film aj ked viem že to nebude take ako kniha... -
Re: Re: Re: Re: Re: baseball
Já chci jít, ale přímo na premiéru v Praze, protože tam je to nejlepší a možná tam bude Rob a Ashley, ale nevím jestli je to prawda, ale kdo ví radši do Prahy stejně tam jedu nakupovat atd... *3* -
Re: Twilight
to je prawda no, on je tak dokonalej, že to ani nejde popsat ... *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: baseball
A proč do Prahy? Já jedu na premiéru do Ostravského CineStaru, je to asi 40 minut vlakem. Do Prahy bych se vážně nehnala, jelikož to mám snad ještě více, než půl republiky daleko. *1* -
Twilight
Tak tohle je úplně nejlepší film, jaký jsem prozatím viděla.I když takovej kluk jako je Edward snad asi neexistuje.Leda spíš ve středověku, to si na způsoby k ženám ještě potrpěli.A Edward to je tak sladkej kluk! *14* -
Re: Dabing
Naprosto souhlasím, je to děs, úplně to kazí herecké výkony a celý film. Edward se pořád tak potrhle chichotá, jak kdyby byl nadrogovanej *1* A ten překlad mě taky dost zklamal...hlášky typu "abych tě lépe viděla" ve scéně v restauraci apod. vyslovené Edwardem...no comment, hrozný.
Nejlíp je na tom s hlasem asi ten profesor se zlatou cibulí, hahah *1* Vím, že na dabovaný film se už víc nepodívám, protože by mi to zkazilo výsledný dojem! -
Re: Re: Re: Re: baseball
já taky, i když to mám do Prahy přes bůj republiky pro Twilight ságu všechno !!! *14* *1* *1* -
Re: Re: Re: baseball
Samozřejmě. *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD xD
Taky bych byla radši, nechápu proč dali na každý díl jiného režiséra. *9* No ale možná ti ostatní budou taky fajn. *4* -
Re: Re: Re: Re: xD xD
To je prawda, ale byla bych mnohem radši, kdyby nechali Catherine i další díly natočila to velmi dobře je skvělá *3* -
Re: Re: baseball
jdeš na premiéru NM ? *3* -
Re: Re: baseball
díky *4* -
Re: baseball
Pochopila si to dobře, sama Bella se ptala proč to můžou hrát jen za bouřky, po následném odpalu řekla, že už ví proč - kvůli té ohlušjící ráně. Lidem by to prý jinak připadalo divné kdyby se během třeba hezkého počasí ozývaly rány jako hrom. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD xD
Tak to máš super, poddej se čtení, ta knížka je vážně úžasná! *4* *15* -
Re: baseball
*vydává spletla jsem se -
baseball
Víte jak ve Stmívání hrajou baseball jen když je bouřka ?Tak je to proto, že když mají tak tvrdý odpal, že to vypadá rhlasité rány jako blesk ?Já nevím jestli jsem to pochopila dobře ... *9* *3*