Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Re: xD xD

Už mam konečne knihu dnes mi prišla tak dufam že sa mi bude pačit tak ako vam a ešte viac *15*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: xD xD

To je teda, s prominutím, blbá výmluva, že je nemáš ráda, páč ti nesedí herci. Důležitý je charakter postavy v knize, a když čteš knihu až po filmu a nesedí ti tam herci, tak si musíš vymyslet svou podobu - první byla kniha, proto si myslím, že odsuzovat chrakter postavy kvůli lidem je hrajícím je pěkný nesmysl. Ale pokud mluvíš jen o filmu, tak to promiň, nemyslím to nijak zle. *3* *4*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: xD xD

To teda jo, ten film byl pořádná makačka. Mě by so ho točit nechtělo. Jsem ráda, že se našel někdo, kdo strpěl to počasí při natáčení a různé extrémy jim doprovázené. *14* *4*
  • kikines

Re: Re: xD xD

ale zase to byla velkáý makačka to natočit, tak si hlavně všímejme toho co se povedlo a né toho co se nepovedlo, neměli na film zrovně moc peněz, ale u dalších dílů to bude rozhodně lepší, teda aspon' doufejme *4* *4*
  • Re: xD xD

No pridávam sa, kniha je oveľa lepšia, vo filme vynechali veľa dobrých scén.
  • kikines

Re: rozbřesk

taky jsem to viděla *1*
  • bellinka

Ja teda nejdriv mela rada Edwarda ale pste jenomm tak jak se to tam raje..pak jsem nejak strasne preliotla na Bellu(diky NM) no a kvuly NM knizce jsme prelitla na Jacoba kterej mi vydrzel do ted po dobu vsech knizet takze pste Team jacob!:):)..jinak Bellu uplne miluju!:):)
  • n-abby-sciu

Re: rozbřesk

Taky jsem si toho všimla. *1* Hold, ne každý je všímavý. *1*
  • klapulinka

rozbřesk

když dáte najít rozbřesk výjde vám nějaký cizí film, ale u fotek je Bella s Renesmé...pěkná fotka, ale někdo byl hodně zmatenej *1* *13*
  • kikines

ANi nevím *15*
  • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: áááá

oki
  • nikolletka

__ProoOoOč_?_?_? *15* *7*
  • kikines

já jsem to pochopila, ale prostě se mi ta knížka moc líbí *4*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: xD xD

to je divný, když máš ráda, jemom Jacoba
  • linkinwoman

linkinwoman

určitě jsou lepší knížky.jen jsem hooodně zvědavá jak se ten NM natočil. *5*
  • nikolletka

Re: Re: Re: xD xD

ae jako jinak te film ujde..xD xD
    já rači Jacoba *1* no já to mám wšechno upe naopak wšichní leti po Belle a Edwardovi a já je oba nějak nemusim páč upe nesnášim ty herce co je hrajou *1* *1* proto mám rači knížky *15* *15*
  • n-abby-sciu

Re: Re: xD xD

Vždy je kniha lepší než film, to je jasné. Kdyby se Stmívání natočilo bez jakékoli knižní předlohy, kdo ví jestli by to nemělo buď ještě mnohem větší ohlas, nebo by to byl jen další film...? Já teda film ráda mám a to hodně, i když knžky jsou tisíckrát lepší. Raději se moc nekoukám jak to bylo v knize, jelikož některé scény by byli ve filmu zbytečné nebo moc zdlouhavé, je to prostě tak jak to je a nikdo to už nezmění. *4* *4*
  • bellinka

Re: xD xD

No asi tak..doufam ze v NM tam toho daj vic!!!..:)..A jiank koho mas rada kdyz ne Edwarda?? *15* *15*
  • nikolletka

xD xD

já nwm mě se wíc zamlouvaj ty knížky.ten film bl takowej divnej hodně tam toho chybělo..to bude tim že nemám rada edwarda *1* *1*
  • nik011

ne sorry, klidne si to cti 20x, sem mela zrovna blbou naladu kdyz sem mela na tebe kydy,byee

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit