-
Re: Re: Re: Re: Re: Twilight
A prečo si to nestiahneš po česky??? -
Re: Re: Re: Re: áááá
Ale ja som to v zlom nemyslela *4* *15* -
Re: Re: Re: Re: áááá
No skoro upír! Má vlastonosti i po Belle a bude to holčička jméném Renesme.... *14* -
Re: Re: Re: áááá
pise to tu kazdej a ty zdrbes zrovna me!!?! A navic ve 14dnech tehotenstvi nemuze mit brisko ani citit pohyby, takze to dite je divny(upirek) -
Ok je to - http://www.youtube.com/watch?v=LBWq rnljUHk, - jsou tam i nějaké nové scénky "protkané" s těmi staršími. *4* Jinač teď jsem zase koukala na Twilight, konečně jsem našla titulky odpovídající mé stáhnuté verzi, no prostě skvělé, ke konci zase skoro slzy v očích. *1* Můžu se koukat stále dokola a nepřestane mě to bavit. *15* -
Re: Re: áááá
nemusiš to tu rozpisovat každy to ešte nečital (napr. Ja) *1* *15* *15* -
pošleš mi link na to video??? alebo je tu na osobnostiach???... -
Re: áááá
tak čtu Rozbřesk a na str.94 mi došlo co bude dál. Bella jevila příznak těhotenství(změna chutě) a pak další a další(nevolnost, silné emoce, bříško a nakonec pohyby). A na str.105 to došlo jí. To je tak super, malý/á Cullen/ová!! -
Včera jsem se koukla na nový trailer a musím říct, že už se fakt těším! Z toho prvního oficiálního jsem byla krapet zklamaná, ale teď už nejsem. Chjo ještě 3 měsíce... *15* *15* *15* -
áááá
I love you twilight *14* -
ale bude možno že ešte lepšie nechajme sa prekvapit... -
Tak to přeji pěknou dávku trpělivosti, máš se tedy na co těšit!!! *1* Rozbřesk je se Stmíváním nejlepší knížka ságy - teda alespoň dle mého názoru. *4* Jojo, to jsem tedy hodně zvědavá na New Moon, trošku mě mrzí, že už to nerežíruje Catherine, ale snad to bude i tak skvělé. *7* *15* -
ešte dlhych 14 dni *15* *15* *15* ma aj porazi do tedy *15* *15* ale oplati sa čakat a potom uz len cakat na Kini ked bude 2 cela natočena *4* -
Mám své vlasy ráda, ale tohle by asi nepřežily no. *1* Jo, je to tak jak má být - jako vždy zamilovaný a neuvěřitelně skvělý příběh. *4* A kdy ti vlastně příjde ta knížka? -
no aj ja by som bola medzi tymi fanušikmi co by si vlasy trhali *15* *15* ale naštastie to tak nieje a všetko je tak ako ma byt *4* -
To by si fanoušci asi vlasy vytrhali. *1* Trošku jiný konec no, než jaký je doopravdy... první 3 knížky - ach ta láska!! A 4.? Rozvod, předmanželská smlouva, svěření dítěte do péče?? *15* *15* -
Ale to by som Edwardovi nepriala ani v tom najhoršom sne... ved ja ho mam rada =DDD ale bol by to sprosty koniec keby ze sa rozvedu =DDD -
Teda! *1* Tak to by bylo něco, chudák Edward, myslím, že by si Jacob - schválně - nehlídal myšlenky... Jako co by následovalo... rozvod? *1* Asi jo no, nebo si nějak pletla jména. Jaj... *15* -
Re: Re: Re: Re: Twilight
no tak to hej boze len si to predstav ze by po svadbe hned Edwarda podviedla *15* *15* *15* ale ako ta baba asi nebola triezva ak teda tu knihu citala *15* *15* -
Tak to nevím co teda četla... taková blbost. *4* No, možná tak leda umělým oplodněním a to nevím jak by se to teda vyvíjelo dál ten příběh... asi hodně zajímavě. *1*