-
Re: Re: Re: Re: Twilight
no fajn lebo jedna baba ma presviedcala ze bude mat to dieta neviem akym zazrakom s Jacobom *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Twilight
No, Bella ne. *15*
A pokud tam Bella bude NĚCO mít, tak samozřejmě ne s Jacobem... *4* -
Re: Re: Twilight
bude tam mat Bella niečo s Jacobom??? -
Re: Twilight
no tak 4 je ta nejlepší! Tam se toho stane hodně nejzajímavějších věcí. fakt hafo.... *3* *14* *14* *14* -
Twilight
Ahojte kto mi napiše stručny obsah toho najhlavnejšieho čo sa stalo v 4... ja prosto nevidrzim pokial mi ta kniha pride *1* *15* *15* *15* *1* -
Stmívání
Jo JO STÍMÁNÍ JE SUPER *3* *1* -
Re: Kompletní ilustrovaný průvodce filmu stmívání
Je to naprosto skvělá knížka! *14* Já už jí mám nějaký ten čas doma a přečtená byla za chviličku... Má poklona všem hercům a štábu, byla to totiž dost makačka tenhle film natočit. *5* *4* -
Kompletní ilustrovaný průvodce filmu stmívání
Ahoj holky nikde jsem nemohla sehnat tuhle knihu a objednala jsem si jí na netu je prostě super. Je to k filmu twiling saga.Jsou tam nádherný fotečky ještě jsem jí pořádně nestudovala, ale dám vám potom vědět. Jinak knihy mám doma všechny přečtení a na ně nemá nic. *14* *4* *4* -
Super
Je to super film....Sice když se na to dávam už poněkolikátý(mam to stáhnutý z netu), je to nuda..ale už se těšim na další díly!! Přečetla sem si děj těch dalších dvou(ty ostatní tam nemaj), a už se těšim...Jacob mi přijde divnej..ne jako divnej, ale uznejte, že Edward je víc záhadnější :) *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Proč?
presne tak..ale ja tda zadnou nenasla mam pocit! -
Re: Re: Od kolika?
jo díky,trochu jsem to divně napsala... -
Re: Re: Re: Re: Proč?
Já pár chyb našla, ale taky nad tím nijak nepřemýšlím, hold se stane, jsme jenom lidi. -
Re: Re: Re: Proč?
ja som nasla asi jednu ale boze to sa stane sak normalna chyba... a nerobim stoho vedu ako keby sa neviem co stalo... -
Re: Re: Proč?
No ja jsme nemela zadnou chybu..myslim *7* *7* *7* -
Re: Proč?
Je to chyba toho, kdo kontroluje knihy před tiskem... možná ještě překladače, ale to spíš ne. Alespoň si to myslím. -
Proč?
No fakt koupila jsem si knížku v knihkupectví a těch chyb jsem tam našla ještě mnoho.Ale nevím jak je to možné tak se ptám jestli je to naschvál. *4* *9* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Stmívání
Jo..kazdopadne me to bavi!=D *15* *15* *15* -
Re: Proč?
COZE?! *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Stmívání
TO E SUPER NE? *1* -
Proč?
Nevíte někdo proč jsou v knížce napsané ty chyby ve slovech jako třeba místo toho nejsou o moc starší než já,tak tam je že nejsou o moc straší než já nebo jak přesně to tam je ??? předem dík za odpověď *4*