-
Re: Re: Re: Re: Re: Stmívání
jj dcl se rozjizdime=D -
jejda tady se to pořádně rozjíždí! -
Ok, už tě mám v kontaktech. *3* -
Re: Re: Re: Re: Stmívání
¨no jasne muzem ja mam 452976128 -
Za chvilku jsem zpět, kdyžtak můžeme pokecat na icq, mám ho na profilu. -
jasny chapu me tam asi nejvic rozesmala to zlomeni ruky! *15* *15* *15* to me fakt rozsekalo! *15* *15* a ejste jka on Bello zapomela si(bouchne do hrudi) jsme vlkodlak *15* *15* *15* (nwm presne jak to tam je) *15* *15* to me opravdu dostava *15* *15* -
Dobrou noc a krásné sny. *3* No stydím se, že jsem na to zapoměla a jak já naprostý "Twilightolic" na to můžu zapomenout? Zatmění je prostě vtipné... šachy - Edward x Alice, stan Edward x Jacob a Bellino "můj Jacobe", Jacobové snažení a zloměná ruka belly. *1* Taky ten pokus o "větší sblížení s Edwardem" a následný kompromis... je toho ví, ale teď mě napadlo prostě tohle -
proc se stydis? *15* *15* *15*
..proc mas Zatmeni nejvtipnejsi? *15* *15*
...
Paaa dobrou noc -
ok už musim ahojte -
No vidíš, tak teď se upe stydím, protože to je moje 2. nej... *9* Pro mě je to taky tak s NM akorát, že Zatmění mám jako nejvtipnější a Rozbřesk jako nejzajímavější, no a Stmívání jako asi nejromantičtější. *4* -
ja tedA Bella's Lullaby!:):) -
ja jaksi nestiham odepisovat *15* *15* *15*
.....
jj bude to zajimavy ale zase NM bude nejsmutnejsi!:)..a zatmeni nejromantictejsi a Rozbresk asi nejvtionejsi protze s ebudu smata le tayk to bude takovy to jau...az ji treba praskne to zebro!.. *9* *9* *9* *9* -
A zase (jako každý večer) si pouštím moje písničky... jak soundtrack, tak i the score - ty naprosto zbožňuju. Máte nějakou oblíbenou soundtrackovou? Já miluju Full Moon, neopovrhnu Supermassive black hole z baseballové scény, Decode a Eyes on fire... -
NM je asi jediná kniha, u které jsem vážně brečela... spíš je celkem zábava mě u čtení sledovat, buď se směju, chichotám, nebo si nahlas říkám "ale to ne"... prostě tolik různých emocí... *4* -
bellinka
no tak ta postelova pasaž bude užasna *1* ale nato si budeme muset ešte počkať *1* *1* a poriadne dlho ale stoji to zato nie?? *15* *15* -
Taky jsem strašně zvědavá, ale mnohem víc jak to bude všechno v Rozbřesku... ale pššt, ty jsi to ještě nečetla ne? To bude teda něco. Těším se jak malé dítě... Asi nejzajímavější scéna z filmu to bude. *1* -
n-abby-sciu
to je proste natom to najlepsie ked mas vlastne knihy možes si ich zobrat hocikam a citak kolko krat chceš *1* a ja som tiez vela krat pri nejaky pasazach zacala plakat... proste niektore som nemohla len tak prejst aby sa mi aspon hlas nezatriasol... -
Jo jo presne tak ja jse taky brecela pri cteni porpvy NM!..bylo to dojemny!..ale teda ne zrovna u too jka Edward odesel!=D *15* *15* *15* -
presne presne tak!!=D..ano ano ano *15* *15* *14* ...Jo presne ta jak tam bdudou spat dyz jsem to cetla jak budou ve 4 uz spolu jako spat tak si rimam no jsn sy to budou v postely budou se libat no a to jak to zrovna budou delat tak se zatmi a najendou bude rano!=D *15* *15* *15* -
Já jsem dneska zase začala číst New Moon a už to ani nepočítám po kolikátý. Jsem teprve u 4. kapitoly, venku je hezky, a tak jsem si to četla jen tak na chvilku. Ale u 3. kapitoly, kdy si vždycky vzpomenu na moje první čtení New Moonu a jak jsem měla slzy v očích a u slov ŘÍJEN, LISTOPAD, PROSINEC, LEDEN jsem se prostě rozbrečela, se zamyslím jaké jsem měla první pocity z těch knih... naprosto úžásné, mohla ybch to prožívat znovu a znovu. *4*