Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Re: Stmívání

no tak to sme dve ale ako vidim sme obe tvrdohlave tak by sme si aj ponadavali a to nechcem v žiadnom pripade *15* *15* *15* ale Jacob je krajsi ako Edward podla mna... no to som aj ja cakala ze bude najak moc zranena... a som zvedava ako daju v 3 tu pasaž co chcela Bella po 1 krat spať s Edwardom *15* *15* to tam predsa musia dať *15*
  • bellinka

No o to se raci ain nepokousej jo!...ja jsme v tomhle dost zakerna!!takze nerikej dvakrat! *15* *15*
  • bellinka

jj ale je to hrozny jak tam vynechavaj jestli v NM nedaj pste jak to tam je tak ja budu dcl nasrana!...
    i na tech motorkach ja cekal ze se Bella vyseka vic! *15* *15* *15* jako ne ze ybc ji to pralal ale tam to psaly jak jela rychle *15* *15* *15* a pritom pak se skoro nevymlatila *15* *15*
  • gabi5111

bellika hadať sa stebou to by ma nikdy ani nenapadlo *15* *15* *15* nechcela som ta urazi ked už tak *15* *15* *15* *15*
  • gabi5111

presne postel je postel ja som jednotku precitala ani nie za den mozno 15 hodin dokopy som to žrala strašne *1* a to ked si možes predstavovat to je užasne moja kamoška najprv citala knihy tak ked isla s kina tak bola sklamana ze to nebolo podla jej predstav bohvie co si ta nasnivala *1*
  • bellinka

Heleee jeko myslim ze se nebudem hadat o Jacoba nebo o Edwarda dopadlo by to spatne!! *15* *15* *15*
  • gabi5111

bellinka daš prosim ta link na ten blog?? *1*
  • bellinka

Presne ja kdzy jsme nemela ty knihy tak jsem si je vsechny precetla na netu i Rozbresk protze ten jeste ani nebyl!..a pste pora dkdyz jsem si je precetla poprvy v postylce tak to bylo o necem jinymi dzy jako ja jsme ty knihy mela taky ale pujceny a to je zas e neco jinyho pste vlastni je vlastni a postel je postel"! *15* *15*
  • gabi5111

bellinka ako ja nejako Jackoba neoblubujem lebo mi tam nejako zavadza *1* som sa bala ze bella bude snim ked ho ma tak rada ale naštastie to tak nieje to by bolo blbe keby odrazu bude s inym *1*
  • gabi5111

som to niekde čitala... hej az za 16 dni naštastie uz to mam objednane tak mi to hned pride ale uz som si stiahla e-book po česky z netu ale takto ma to nebavi citat lepsie je to v posteli *1*
  • bellinka

No jasny no ale pste kniha je kina,presne muzes is to predstavovat§.ale ja jsme blazen ja si ctu kazdej vecir pste ty casti co se mi libi!=D *15* *15* nejcastejs Zatmeni(to jak Jacob a Bella si vyznavaj lasku):):) *14* *14* *14* *14* *14*
    ....
    Od kamosky blogu ma tam skoro kazdej den novinky!:):)
  • n-abby-sciu

Tak ta se tam vůbec nehodí. Victoria má mít takový "kočičí" obličej, ne "jsem tak roztomilá, dej mě do výlohy" *1* a myslím, že Rachel je jako Victorie hodné dobrá... no uvidíme, snad je to jen kec.
  • n-abby-sciu

Až za 16 dní?? Já umírala, když jsem zjistila, že mi to přesunuli z února na březen. *16* A odkud to máš, že to bude hrát jiná herečka?
  • gabi5111

BRYCE DALLAS HOWARD - no zbohom ved ta sa mi tam ani nehodi poriadne *1*
  • gabi5111

n-abby-sciu
    no tak to maš pravdu že bez knihy by film ani nebol len mna štve to ze u nas ešte nevišla 4 kniha az za 16 dni a to ma porazi do tedy *1*
    bellinka
    no uvidime kolko zaujimaveho vynechaju v 2 ale predsa to je jasne film je film to je uplne ine.. ale pri knihe možes snivat a predstavovt si to uplne inak *1*
  • bellinka

bude ji hrat BRYCE DALLAS HOWARD
  • bellinka

nn bude ji hrat nekdo jiny teda az v Zatmeni!
  • n-abby-sciu

Pokud vím, tak Victorii bude hrát opět Rachel Lefevre. to jsem taky zvědavá kolik tam toho bude, sand co nejvíc! *1* Knihy mám o mnohem víc raději, je tam toho mnohem, mnohem více a navíc bez knih by film ani nebyl. *4*
  • bellinka

no jasn ze v dobryy!...ja mam tda taky knihy raci!:)..i kdyz zase Stmivani mam raci jako film nez knihu kniha nejni to pravy!:)..
    ...
    Jo tak jsme s eidvila ze to tam nedaly!..to yb byl nahodou starnda!!
  • gabi5111

no presne ale nic stym uz nenarobime... a to fakt bude hrat Viktoriu nejaka ina herecka??? to bude fakt blbe... a uvidime kolko daju do 2 =D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit