Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: Stmívání

Taktéž... je tady ještě bellinka?
  • 99.christina

Stmívání

Sem tady =)
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: LOVE

To je prece tajemstvioiii *15* *15*
  • miris

Re: Re: film

děkuji ti ten film je fakt úžasnýýý už se těším na to pokračování myslím že to bude taky skvělý *3* *14*
  • gabi5111

Re: film

http://filmy.fotelka.com/ ale musiš sa zaregistrovat inak ti to nepojde a je to slovenska stranka tak tam sa to vola Súmrak keby ze to das vyhladavat... ale je to s ceskym dabingom...
  • film

Ahoj Lidičky Prosím vás nevíte kde bych mohla shlédnout film Stmívání zdarma? Měla jsem půjčený dvd a nešlo mi *9* předem dík *4* Miri
  • gabi5111

ale zoberu sa že??? a pride Jacob na svadbu??? iba toto chcem vedet pokial mi nepride 4 =DDD
  • n-abby-sciu

Já se u Breaking down musela ještě držet na uzdě, řekla jsem si, že každý den 200 stran abych to neměla přečtené hned a spoň trošku víc si to užila. *1* Teda bylo to těžké, ale nakonec jsem to takhle zvládla - do těch 3 dnů. *4*
  • gabi5111

no tak to berem aj ja. dnes som docitala 3knihu. som precitala dnes okolo 400 stran a ako neviem ako vydrzim pokial mi pride 4 kedze u nas este po slovensky nieje... ako nechapem preco je to take spomalene asi si stiahnem na nete verziu po česky *1*
  • misicka24

Re: Re: Re: Re: LOVE

Já jsem měla přečtený všechy 4 díly za 8 dní. Hltala jsem to jedným dechem. Nic lepšího jsem snad nikdy nečetla. *14*
  • mysak.kol

Re: Od kolika?

no nevím, jestli jsem tě pochopila, ale pokud myslíš věkovou hranici, tak ta není.
  • gabi5111

Re: Re: Re: LOVE

no presne len u mna bol ten problem ze som bola na prazdninach tak som nemohla stale citat... ale inak ma nikdy nezaujal ziadny film takto ako Twilight saga...
  • lucik200

Re: LOVE

Já taky jsem do něj zamilovaná. *14*
  • lucik200

Od kolika?

Ahoj fandové Twilight chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte od kolika let bylo Twilight v kinech a od kolika let bude New Moon. *14* Děkuji za odpovědi:D
  • n-abby-sciu

Re: Re: LOVE

Je to vážně skvělý film. Já jsem na tom s knihami byla podobně, 1. díl jsem měla za 2 dny přečtený a ty další díly vždy během 3 dnů. *1*
  • gabi5111

Re: LOVE

no aj ja ho zbožnujem uz citam 3 knihu *4* a to som si ich kupila pred 2 tyzdnami *1*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Pieseň

Ale je, záleží kde tu píseň stahuješ, jelikož je celkem hodně verzí. Pošlu Ti odkaz na "pravou" píseň do vzkazů. *3*
  • Re: Re: Pieseň

když jsem si stáhla bellas lullaby, tak to neni ta pisnicka, kerou hraje edward u nich doma na klavir :-(
  • Re: pisen

Dakujem *1*
  • LOVE

TENHLE FILM JE NEJLEPŠÍ JÁ HO MILUJUUUUUUUUUUUU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit