-
Re: Pieseň
Bellina ukolébavka - Bella´s lullaby -
pisen
pro Lili ta pisnicka se jmenuje bella's lullaby -
Pieseň
Ahojte neviete nahodou ako sa vola piesen alebo kde by som hu mohla stiahnut co hra Edward na klaviri??? vtedy ked bola Bella u nich doma??? -
Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
jo souhlas, omlouvám se za chyby. polepším se. *9* *4* -
Re: Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
Jo jo, to já jen tak preventivně. *1* -
Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
Za málo, za málo *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Twilight
diky konecne to vim:) -
Re: stmivani
nevm mno jestli by si to nekdo stahnul s ceskym dabingem, teda aspon ja ne.. -
Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!
co ti je do toho di si na nejakou slovenskou stranku a tady neopruzuj, jinak tenhle dabing je fakt hroznej:( -
Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
Příspěvky typu - hlásněte mi na blogu... koukněte mi na stránky... - mažu. Stejně tak vulgárnosti, buďme slušní, nádáváním do dobytku i hůře se nedomluvíme. *13* Takže prosím, nedávejte sem odkazy na své či jiné blogy, chápu, když to bude třeba nějaké video k filmu na youtube apod., ale ostatní příspěvky s web. stránkami budou smazány. Je to reklama, byli tu i spamy, a ty tady nesmí být přidávány. Nedivte se tedy, že některé příspěvky tady můžou chybět. Děkuju těm kdo tyto pravidla respektují. *3*
Pozdrav všem fandům Stmívání, správce fanklubu N-abby-sciu *3* -
Už je to OK
Děkuju všem co ste se mi nabídli na pomoc *4* už je to OK takže už mi nemusíte psát další nabídky ale díííky všem *4* -
Re: Prosím pomoc
Jsem tu děvče tak se ptej *7* -
Re: Re: DABING
Nejhorší je podle mě Alicin hlas, je to hrůza! Dále Edward a Bella... navíc nepostřehli, že Viktoria má mít tenký hlásek, i když ono stejně tak i u Alice... -
Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!
HaHa,widěla sem Báthory w slowenčtině-božhe můj ty waši dabéři sou na hown* a když sem slyšela jk nějakej wáš maník dabowal Jirku Mádla *1* chudák Jirka, ste z něj udělaly úpe debila! tady jk mluwíte wy a použíwáte naše slowa,akorát ste je přeměnily *8* ,Lačééés -
Re: nej,nej,nej
Kdyby něco tk Robert s Kristen chodí *3* -
Prosím pomoc
Ahojky, potřebuju někoho kdo četl celou ságu stmívání a zná jí dobře...Potřebovala bych s něcím pomoct, celkem to chvátá...Prosííím písněte někdo do vzkazů mooc to potřebudu, budu mooc vděčná tomu kdo mi pomůže prosím... -
Re: Re: Knihy
Já 1 díl koupila za nějakech 300,-Kč kámošce k narozeninám.... a ty knížky mám doma ze slevou byli kazový ...všechny za nějakech 800 ,-Kč *3* *3* -
Re: Re: Dabing
Já nevím jak vám ale mě se ten dabing líbí nemám nic proti němu ani v nejmenším *3* -
Re: Knihy
Já bych je raději z compu. -
Re: Re: Re: Knihy
jj tak díky za informace *3*