Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: Pieseň

Bellina ukolébavka - Bella´s lullaby
  • pisen

pro Lili ta pisnicka se jmenuje bella's lullaby
  • gabi5111

Pieseň

Ahojte neviete nahodou ako sa vola piesen alebo kde by som hu mohla stiahnut co hra Edward na klaviri??? vtedy ked bola Bella u nich doma???
  • mysak.kol

Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!

jo souhlas, omlouvám se za chyby. polepším se. *9* *4*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!

Jo jo, to já jen tak preventivně. *1*
  • pikus.l

Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!

Za málo, za málo *1* *1* *1*
  • nik011

Re: Re: Re: Twilight

diky konecne to vim:)
  • nik011

Re: stmivani

nevm mno jestli by si to nekdo stahnul s ceskym dabingem, teda aspon ja ne..
  • nik011

Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!

co ti je do toho di si na nejakou slovenskou stranku a tady neopruzuj, jinak tenhle dabing je fakt hroznej:(
  • n-abby-sciu

Reklama a vulgárnosti sem nepatří!

Příspěvky typu - hlásněte mi na blogu... koukněte mi na stránky... - mažu. Stejně tak vulgárnosti, buďme slušní, nádáváním do dobytku i hůře se nedomluvíme. *13* Takže prosím, nedávejte sem odkazy na své či jiné blogy, chápu, když to bude třeba nějaké video k filmu na youtube apod., ale ostatní příspěvky s web. stránkami budou smazány. Je to reklama, byli tu i spamy, a ty tady nesmí být přidávány. Nedivte se tedy, že některé příspěvky tady můžou chybět. Děkuju těm kdo tyto pravidla respektují. *3*
    Pozdrav všem fandům Stmívání, správce fanklubu N-abby-sciu *3*
  • zuza-nyje

Už je to OK

Děkuju všem co ste se mi nabídli na pomoc *4* už je to OK takže už mi nemusíte psát další nabídky ale díííky všem *4*
  • pikus.l

Re: Prosím pomoc

Jsem tu děvče tak se ptej *7*
  • n-abby-sciu

Re: Re: DABING

Nejhorší je podle mě Alicin hlas, je to hrůza! Dále Edward a Bella... navíc nepostřehli, že Viktoria má mít tenký hlásek, i když ono stejně tak i u Alice...
  • anyxx

Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!

HaHa,widěla sem Báthory w slowenčtině-božhe můj ty waši dabéři sou na hown* a když sem slyšela jk nějakej wáš maník dabowal Jirku Mádla *1* chudák Jirka, ste z něj udělaly úpe debila! tady jk mluwíte wy a použíwáte naše slowa,akorát ste je přeměnily *8* ,Lačééés
  • anyxx

Re: nej,nej,nej

Kdyby něco tk Robert s Kristen chodí *3*
  • zuza-nyje

Prosím pomoc

Ahojky, potřebuju někoho kdo četl celou ságu stmívání a zná jí dobře...Potřebovala bych s něcím pomoct, celkem to chvátá...Prosííím písněte někdo do vzkazů mooc to potřebudu, budu mooc vděčná tomu kdo mi pomůže prosím...
  • larita

Re: Re: Knihy

Já 1 díl koupila za nějakech 300,-Kč kámošce k narozeninám.... a ty knížky mám doma ze slevou byli kazový ...všechny za nějakech 800 ,-Kč *3* *3*
  • ducker

Re: Re: Dabing

Já nevím jak vám ale mě se ten dabing líbí nemám nic proti němu ani v nejmenším *3*
  • luida

Re: Knihy

Já bych je raději z compu.
  • ducker

Re: Re: Re: Knihy

jj tak díky za informace *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit