-
Re: Re: Twilight
Ne to bylo tou jejich obrovskou sílou. V knížce je to vysvětlené. Kdyby to hráli za hezkého počasí bylo by t slyšet a lidi by pátraly potom co ty zvuky způspbuje. -
Re: Re: Knihy
Dobré je nakupovat přes net, za Stmívání jsem dala asi 300,-, New Moon nevím, ten jsem dostala na Vánoce, ale asi kolem 350,- stejně tak Zatmění... a Rozbřesk jsem si šla ihned koupit v den vydání do knihkupectví za 399,-... ale teď jsem viděla 4. díl i za 320,- . Na internetu jsou různé akce, takže se dají tyto knížky pořídit i "levně". -
Re: Re: Re: Re: Knihy
Njn, jsou drahý! -
Re: Re: Re: Knihy
já jsem dala za jednu taky skoro 400 kč, ale cenově se pohybují stejně
*14* -
Re: Re: Knihy
V mým městě stojí 400!!!!! a to je 1600 za všechny!!!!!!! -
Re: Dabing
když jsem viděla poprvé film s českým dabingem,přišlo mi to divný,hlavně ten Edwardův hlas,ale už jsem si zvykla *4* -
Re: Knihy
Prosimtě mužu se tě zeptat kolik stojí ta knížka jen tak -
Knihy
Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!! *9* -
Dabing
Čaute lidičky nevím proč každému vadí dabing mě se zdá být uplně v pohodě jasně že to není jako jejich pravé hlasy,ale dá se to taky. *14* -
Re: Re: Re: kniha-Nový měsíc
teda mě se zdá nej první a poslední!!!teda ale mayerová by mohla vydat knižně to půlnoční slunce sice vím důvod ploč nechce ,ale mohla by! *3* -
Jen kdyby náhodou...
teda víte co nemůžu pochopit???že někdo kdo stmívání nikdy neviděl tak jen tak z ničeho nic říká že je stmívání blbost!!!to e fakt blbost! *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: stmívání fakt zaujme
No překomolili to proto, že Robert to říká trošku nesrozumintelně, vodní příkop je moat a plíseň mold... ale ta pavoučí opička je správně - říká spider monkey, tak to má být... Já mám ráda prostě originál, český dabing k tomuto zavrhuji... -
Re: Re: stmívání
Každej film je nejlepší v originále!!!!!! Český filmy si taky okolní země přetvoří podle svýho!!!! -
Re: Re: hlásek
Alice-Elis, tak to je v americkém překladu!! -
Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!
Hele Slovensko taky není svatý!!!!! To Slovensko se ve 2.světový dalo ze strachu k Hitlerovi!!!! A pak jste prosili, abyste se zase mohli k nám připojit!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: stmívání fakt zaujme
No pobrali to takhle, kde jsou zdi a voda do nich nasákne, je PLÍSEŇ!! Stejně tak tady někdo kecal o pavoučí opičce(bo jak), že to změnili na KLÍŠTĚ! co říkáte vy? Drží se jako pavoučí opička nebo klíště? Já osobně říkám klíště!! -
Re: stmívání fakt zaujme
njn je to božíííííííííííííí!!! *4* -
stmivani
lidi podivejte se na stranky ulož.to de tam stahnout stmivani s ceskym dabingem a suprovou kvalitou...nekecam!! *1* *3* -
Re: Twilight
Jistě protože když jsou blesky tak taky samozřejmně musí být hromy.A oni pokaždé když míček odpálily taik jsi uslyšela pořádný hrom.No já sama nevím asi to bylo tou pálkou nebo co. *14* -
Twilight
Ahoj všem, ten film je fakt hustej a Rob mě tam dostal, do té doby jsem ho ani neznala a když jsem ho tam poprvé uviděla (ta scéna jak vchází dveřma do jídelny) tak jsem si řekla "cože"? tohle že má být hlavní postava? to teda není zrovna žádnej krasavec. No, ale během filmu mě teda pěkně dostal, ta jeho mimika a pohled a jsem z něho uplně paf. No ale vlastně jsem se Vás fandů tohodle filmu chtěla zeptat na takovou blbost: NEVÍTE NĚKDO, PROČ MUSEJ CULLENOVI TEN BASEBALL HRÁT KDYŽ JE BOUŘKA? Film jsem viděla 3x ale tohle jsem nějak nepochopila, jsem totiž blondýna tak možná mi to bude trvat trochu dýl tak se na to rač zeptám *1*