-
Re: stmívání fakt zaujme
moje teta si to ode mě přepálila, že si to ještě tak 5x pustí!!! A já se taky dívám furt! -
stmívání fakt zaujme
teda tak z toho jsem nemohla.....pustila jsem twilight bráchovi a on na to "kdy bude další díl???" pak sestřence"pustíme si to ještě jednou???" nej sranda na to e ,že mi předtím říkali ,že to bude kravovina a nechápou jak na to můžu furt čumět atd.!!! *1* *1* *1* -
Re: Auto
Volvo C30... -
dvojka
ahojik tesitese za bude dvojka v kine?pujdete se podivat?nebo jsi to radci jenom takle prectete a jeto? -
Auto
Ahoj nevíte jak se jmenuje auto které vlastní Edward? *4* -
Re: Chybička
jo ja vím všimla jsem si toho hned poprvé když jsem to viděla a le máš recht je to dokonalý film -
Re: Re: Re: Na netu
myslím webovky. -
Re: Re: Na netu
myslíš jako na čtení, už knížky nebo jen stránky? -
Re: Na netu
ahoj..mohla bych ti je poslat na mail jestli chceš.. *3* -
Chybička
Ahoj, všimli jste si té drobné chybičky ve Stmívání? Je to drobnost a každej film má něco! No, jak se Bella probouzí v nemocnici a má ty hadičky na obličeji, tak když se probouzí, má je přes oči a jak Mluví s mámou má je už níž! Ani filmy nejsou dokonalé, jinak film je úžasný a strašně krásně zpracovaný!! -
Na netu
Ahojte, nevíte kde bych mohla sehnat knížky online, abych si je třeba mohla přečíst a i vytisknout??! Moc dík. -
...
hej mohli byste se podivat na moji stranku? www.natuscinblogisek.blog.cz *3* *4* *7* *4* -
Re: kniha-Nový měsíc
Musim říct, že druhej díl trochu pokulhává. Nejlepší je třetí :-) V Novým Měsíci si přečti tak první tři a poslední tři kapitoly...Čtvrtej je taky docela dobrej :) -
Re: Re: Re: Baseba
no já už nevim jak to bylo přesně protože sem to tam četla (myslim v té knize stmívání) že aby ten rámus nikdo nepodezíral.sorry že to nevim přesně protože čtu ted čtvrto knihu jink nic. -
kniha-Nový měsíc
Tak jsem si koupila Nový měsíc a už mám polovinu za sebou!! Těším se i na ostatní díly! -
Re: Re: luida
Souhlasím s tebou Rozbřesk je nelepší! *4* *14* -
Re: Re: Re: nový měsíc
premiéra filmu se panuje na 20.11.2009 -
Re: Re: stmívání 2
jo, ale připadá mi že spojili třetí ze čtvrtým, když se koukám na ukázky. *7* -
Re: hm..
Proč myslíš?
*9* -
Re: stmívání 2
ahoj,měl by být i třetí díl a názvem Zatmění...