Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luida

Re: stmívání fakt zaujme

moje teta si to ode mě přepálila, že si to ještě tak 5x pustí!!! A já se taky dívám furt!
  • sisineszka17

stmívání fakt zaujme

teda tak z toho jsem nemohla.....pustila jsem twilight bráchovi a on na to "kdy bude další díl???" pak sestřence"pustíme si to ještě jednou???" nej sranda na to e ,že mi předtím říkali ,že to bude kravovina a nechápou jak na to můžu furt čumět atd.!!! *1* *1* *1*
  • n-abby-sciu

Re: Auto

Volvo C30...
  • martias14

dvojka

ahojik tesitese za bude dvojka v kine?pujdete se podivat?nebo jsi to radci jenom takle prectete a jeto?
  • granger.hermiona

Auto

Ahoj nevíte jak se jmenuje auto které vlastní Edward? *4*
  • ducker

Re: Chybička

jo ja vím všimla jsem si toho hned poprvé když jsem to viděla a le máš recht je to dokonalý film
  • luida

Re: Re: Re: Na netu

myslím webovky.
  • luida

Re: Re: Na netu

myslíš jako na čtení, už knížky nebo jen stránky?
  • ametkaa

Re: Na netu

ahoj..mohla bych ti je poslat na mail jestli chceš.. *3*
  • luida

Chybička

Ahoj, všimli jste si té drobné chybičky ve Stmívání? Je to drobnost a každej film má něco! No, jak se Bella probouzí v nemocnici a má ty hadičky na obličeji, tak když se probouzí, má je přes oči a jak Mluví s mámou má je už níž! Ani filmy nejsou dokonalé, jinak film je úžasný a strašně krásně zpracovaný!!
  • luida

Na netu

Ahojte, nevíte kde bych mohla sehnat knížky online, abych si je třeba mohla přečíst a i vytisknout??! Moc dík.
  • ...

hej mohli byste se podivat na moji stranku? www.natuscinblogisek.blog.cz *3* *4* *7* *4*
  • rosalie13

Re: kniha-Nový měsíc

Musim říct, že druhej díl trochu pokulhává. Nejlepší je třetí :-) V Novým Měsíci si přečti tak první tři a poslední tři kapitoly...Čtvrtej je taky docela dobrej :)
  • Re: Re: Re: Baseba

no já už nevim jak to bylo přesně protože sem to tam četla (myslim v té knize stmívání) že aby ten rámus nikdo nepodezíral.sorry že to nevim přesně protože čtu ted čtvrto knihu jink nic.
  • luida

kniha-Nový měsíc

Tak jsem si koupila Nový měsíc a už mám polovinu za sebou!! Těším se i na ostatní díly!
  • misicka24

Re: Re: luida

Souhlasím s tebou Rozbřesk je nelepší! *4* *14*
  • misicka24

Re: Re: Re: nový měsíc

premiéra filmu se panuje na 20.11.2009
  • misicka24

Re: Re: stmívání 2

jo, ale připadá mi že spojili třetí ze čtvrtým, když se koukám na ukázky. *7*
  • misicka24

Re: hm..

Proč myslíš?
    *9*
  • Re: stmívání 2

ahoj,měl by být i třetí díl a názvem Zatmění...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit