-
Re: SUPER FILM
od Muse - Supermassive Black Hole -
SUPER FILM
to mě se s českým dabingem líbí já jsem to už viděla hodněkrát a to DVD mám asi jenom 4dny a mohla jsem to už vidět minimálně desetkrát.
MÁM DOTAS NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO ,KDO ZPÍVÁ TU PÍSNIČKU JAK HRAJOU TEN BEJSBOL(omlouvám se nevím jak se to píše)JESTLY ANO NAPÍŠETE MI TO NĚKDO PŘEDEM DÍKY.
Je to prostě ten nejlepší film na světě. *14* -
prostě super
tááák, teď jsem se na to dodívala...zase *1* je to prostě úžasný..ale s titulkama..český dabing se mi zdá prostě příšerný...když tak mi kouknětě na stránky http://www.klapulinka.blog.cz/...je to o twilight jak jinak *14* snažím se, snažím se a dodělávám...kdo máte originál, tak se určitě podívejte na vynechané scény..stojí to zato *14* -
Fujjjjjjjjjjj!!!!!
Všetci to tu píšu tak to nemusis opakovať tie chytrolinko! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!
Milý Česi som zhrozena vaseho dabingu, meli by ste s tým niečo urobiť ... dela vam to hroznou ostudu hlavne na Slovensku si z vás robí srandu! -
Re: Nevim co mate?
Vubec ta nechapu! S českým dabingom je to fakt hruza ... myslela som si.že češi dabuju o hodne lepe! A nechapu proc tady pises nemeckou verziu keď sa to natočil v Anglii! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: hlásek
Anglictina se neda srovnavat s cestinou.. Vetsinu slov komoli paty prez devaty, ale tak to plote jee -
Re: .......
no na netu jsem našla že se to má točit asi od 17.8-31.10. to mi přijde blbost aby to natočily během 2 měsícu když do kin to jde až 30.6.2010 -
no tak když jsem to viděla po prvé tak jsem to viděla originál (několikrát) a když jsem se na to koukla s dabingem tak jsem si na to nemohla zvyknout...ale nakonec jsem si zvykla, protože mě neba číst titulky...Ale jinak jsem na netu našla jak to dabovali španělé a francouzi atd.. no to by jste měli tepr sslyšet *14* *10* -
Re: Re: Nevim co mate?
To jsi fakt děláš srandu! Byla chyba se podívat první z Dabingem jinak by jsi viděla a hlavě slyšela ten rozdíl a jak oslovují Alici. No málem mě kleplo! *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
slušnou práci?Ty si ze mě děláš srandu? Sice jsem ten film viděla asi jen tak 3x, tak když jsem ho zapla s tím českým dabingem,málem mě kleplo. První hlas co jsem slyšela:Bella, no fajn to ještě nebylo tak strašné.Zkusila jsem to přetočit dopředu,tam edward, no to už bylo horší. Ale Alice, no konec, když jsem viděla jak skočila tím oknem a pak promluvila..jaj. Dyť ti co určovali dabing ani pořádně nevěděli o čem to je, nepochopili smysl jejich slov a totálně je převrátili, mohli si přečíst aspoň knížku, aby věděli co to je. Ty hlasy bych možná pak nějak překousla... -
Nevim co mate?
Nechapu co mate porad s tim dabingem,ted jsem shledla film poprve s dabingem cesky,sice nemohu srovnavat s nemeckou verzi,ale neni to nic tak hrozneho!!!Me se to zda jako normalni nadabovanej film!Podle me odvedli slusnou pracu! *4* -
Re: stmívání
Presne tak!Original je original! -
Dabing....Fujjjj
No musim rict,že teda s tim dabingem je Twilight fakt hruza...asi zustanu u anglicke verze!Ty hlasy se k tomu vubec nehodi,proste mi do toho nepasuji! *13* -
No twilight upe good filmek. Nejdřív jsem si myslela že to bude blbbost *9* ale pak jsem se na to přece jenom podívala. A neměla jsem slov. Good filmek *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: hlásek
Asi by se film moc protáhl! *9* Bylo by to docela zajímavé jsem zvědavá jak se jim povede nový měsíc! *14* *3* -
.......
právě jsem četla že se v říjnu má točit ZATMĚNÍ!!!nevím jestli jste to už věděli ae to je jedno já jsem nadčena *3* *3* -
romantický
spiš je to romanticky než horor -
Re: Re: hlásek
Tak tady z tohodle úhlu máš pravdu *15* *15* *15* ae mluví ? mluví *15* -
Re: Re: Re: Re: hlásek
Však to aji já *15* tak ale knížky jsou vždycky lepší,oni tam spoustu věcí ve filmu vynechaj