Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Dabing

Ahooojky stmívání ůplně žeru je to nejky film !!!! *14* *1* *14*
  • natule

Stmívání

vitě zhe v anglii existuje město Carlisle?? *3* *3* *15* *14*
  • natule

Re: Re: Stmívání

dikyy *3*
  • andreinka

Re: mega

jj taky sem si myslela,že je to kravina,než sem to poprvé viděla
    ale jó stojí za to :D
  • mega

époprve sem si myslela že tento film a to všechno kolem něj a hlavních postav je kravina ... dneska jsem se na něj podívala a mužu ho jen doporučit fakticky úžasn film to je ...jo a holky po tom týpkovi šílet nemusíte nestojí za to *1*
  • andreinka

Re: Twilight

jj *4*
  • andreinka

Re: Re: Stmívání

tak to je drsný,já myslela,že to je jenom vymyšlený město
  • kkornyy

Re: Re: Re: DABING

jo je!!! *8*
  • kkornyy

Re: ježiši já se tak bojím

je
  • kkornyy

Re: Re: musíme

no jasne !!! Hannah Montana je takovááááááááááááááá picovina a twilight je best je to ůůůpa nej a pochybuju ze si to bůbec videl/a!!!! *16*
  • luida

DVD

Dávali to v kině?? Jestli jo, tak jsem zas něco prošvihla. Ale aspoň to mám na divku, jak v češtině tak v angličtině s titulkama, a moc se těším na pokračování(Nový Měsíc, Rozbřesk, Zatmění).
  • kkornyy

Re: česky

jo to je kdyz sem to porpvé slysela v cj málem sem se pozvracela je to fááákt humus ale twilight je bestovní a knižka taky xD
  • soptiiik

Re: oh můj bože

a kam přesně??? *3* *3* *14* *3*
  • Blog

čau na mim blogu:www.buffy313.blog.cz prodávám sbírku Stmívání sou tam i německý plakáty atd. tak se koukněte máte tam i mlj kontakt........
  • mysak.kol

Re: Stmívání

natáčelo se ve Vencouveru, ale Forks na mapě je. To městečko fakt existuje a Stephenie to ví a kvůli tomu ho i vybrala. Je to přesně podle jejích představ místa, kde žijí Cullenovi
  • avrillavigneisik

Twilight

stmívání je nej :-*
  • natule

Stmívání

Plosimvas nwte kde se natačelo stmívání??Páč Forks neny na mape mysim??!!! *8* *8* *14*
  • bbbbbb

soutěž

ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
    jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4*
  • Re: Re: musíme

ta hanah montana nebo jak se jmenuje je tak blba a souhlasim s kikines neni realna.co si treba deti z toho vezmou?
  • kikines

oh můj bože

DO PRAHY 26.11.2009 PŘIJEDE ROBERT A ASHLEY NA PREMIÉRU!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit