-
Re: Dabing
Ahooojky stmívání ůplně žeru je to nejky film !!!! *14* *1* *14* -
Stmívání
vitě zhe v anglii existuje město Carlisle?? *3* *3* *15* *14* -
Re: Re: Stmívání
dikyy *3* -
Re: mega
jj taky sem si myslela,že je to kravina,než sem to poprvé viděla
ale jó stojí za to :D -
mega
époprve sem si myslela že tento film a to všechno kolem něj a hlavních postav je kravina ... dneska jsem se na něj podívala a mužu ho jen doporučit fakticky úžasn film to je ...jo a holky po tom týpkovi šílet nemusíte nestojí za to *1* -
Re: Twilight
jj *4* -
Re: Re: Stmívání
tak to je drsný,já myslela,že to je jenom vymyšlený město -
Re: Re: Re: DABING
jo je!!! *8* -
Re: ježiši já se tak bojím
je -
Re: Re: musíme
no jasne !!! Hannah Montana je takovááááááááááááááá picovina a twilight je best je to ůůůpa nej a pochybuju ze si to bůbec videl/a!!!! *16* -
DVD
Dávali to v kině?? Jestli jo, tak jsem zas něco prošvihla. Ale aspoň to mám na divku, jak v češtině tak v angličtině s titulkama, a moc se těším na pokračování(Nový Měsíc, Rozbřesk, Zatmění). -
Re: česky
jo to je kdyz sem to porpvé slysela v cj málem sem se pozvracela je to fááákt humus ale twilight je bestovní a knižka taky xD -
Re: oh můj bože
a kam přesně??? *3* *3* *14* *3* -
Blog
čau na mim blogu:www.buffy313.blog.cz prodávám sbírku Stmívání sou tam i německý plakáty atd. tak se koukněte máte tam i mlj kontakt........ -
Re: Stmívání
natáčelo se ve Vencouveru, ale Forks na mapě je. To městečko fakt existuje a Stephenie to ví a kvůli tomu ho i vybrala. Je to přesně podle jejích představ místa, kde žijí Cullenovi -
Twilight
stmívání je nej :-* -
Stmívání
Plosimvas nwte kde se natačelo stmívání??Páč Forks neny na mape mysim??!!! *8* *8* *14* -
soutěž
ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4* -
Re: Re: musíme
ta hanah montana nebo jak se jmenuje je tak blba a souhlasim s kikines neni realna.co si treba deti z toho vezmou? -
oh můj bože
DO PRAHY 26.11.2009 PŘIJEDE ROBERT A ASHLEY NA PREMIÉRU!