Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucik

Ahoj lidi,mohla bych se zeptat na jednu věc?Kdo prosim zpíva Eyes On Fire/Twilight SoundtracK?Kdyby to nekdo zjistil tak mi prosim sem pisnete:D
  • VÝZVA FANOUŠKŮM STMÍVÁNÍ

Ahoj všichni, mám pro některé z vás, ideálně ty pražské, takovou menší výzvu - připravujeme dokument o knize Stmívání, kterou tady jistě nejen kvůli tomu filmu všichni obdivujete. Součástí toho dokumentu tam chceme mít fanynky a fanoušky Stmívání, takže pokud byste se chtěli natáčení zúčastnit, určitě se neváhejte ozvat na mail: monika.nevolova@ceskatelevize.cz
    K nížka se umístila vysoko - do TOP12 v celonárodní anketě Kniha mého srdce - podívejte se na info o pořadu www.knihasrdce.cz
    Tak jestli chcete, můžete tu svou knihu podpořit svojí účastí na natáčení - potřebuju pár fanynek a třeba i fanoušků z Prahy... Pokud máte zájem, pošlete do pátku 3.7.2009 na výše uvedený mail kontakt na sebe - ideálně mail a telefon...
    Díky, Monika, Česká televize...
  • Re: česky

Naprosto souhlasím, píšu to všude - je to hnus a nedá se na to v dabingu koukat! Tak krásnej film to je a oni to tak zkazí ... hlavně změnou textu ... z pavoučí opičky udělat klíště - trapný!!! *8* *8* *8* *8*

Maprosto souhlasím, píšu to všude - je to hnus a nedá se na to v dabinku koukat! Tak krásnej film to je a oni to tak zkazí ... hlavně změnou textu ... z pavoučí opičky udělat klíště - trapný!!! *8* *8* *8* *8*

ahoj kde muzu videt stmivani v cestine...???napiste mi prosim na muj email diiiky
  • t.d.vera

Re: Re: DABING

To si snad děláte legraci! *9* Já jsem to ještě neviděla nadabovaný.To je to opravdu tak hrozný? *9*
  • simca2

jj

jj stmivani je nej hannah montana je takydobra ale milionkrat je lepsi stmivani vcera se se neni divala *14* *14*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: musíme

Tak si ho založ a nepiš sem jako anonym ty čupko asponˇ si můžeš ptát jak je ta posraná Hannah Montana blbá !
  • Re: Re: Re: musíme

protože tu asi nemám ůčet ne?ty blbko
  • kyra123

česky

no musím říct že já ságu stmívání miluju ale ten českej dabing stmívání je strašnej..vůbec se to k tomu nehodí...nejlepší je to v tý angličtině *14* *14*
  • nikous22

Re: ježiši já se tak bojím

boužel je to pravda,když sem to viděla s dabingem,myslela jsem,že že se podělám,ale pak sem se tomu,jak je to blbí prostě už musela smát *15* to by to všichni co jsou tady nadabovali líp než dabéři co to dabovali *13*
  • kikines

Re: Re: musíme

Jo a proč sem píšeš komentáře a nejsi přihlášená ?
  • kikines

Re: Re: musíme

To teda není je to příběh o takové alé čubce takový život ani není možný není to reálné
  • klapulinka

kuk..

http://www.klapulinka.blog.cz/
    blo g o Twilight...snad se bude líbit, koukněte.. *1* *1*
  • Re: musíme

stmívání je taková píčovina*9* *9* !!!hannah montana je nej!! *14* *14*
  • kikines

musíme

Musíme pravidelně navštěvovat Stmívání, jinak nás ta Hannah Montana předběhne ... *5*
  • kikines

prosím..

Prosím podívejte se na ten můj blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/
    předem díky a ne, žese jenom podíváte a nenapíšete ni do komentíku *1*
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Jukni na můj blog a zapoj se do soutěží a bleskovek
    Dikecc
  • kikines

ježiši já se tak bojím

Hrozně se toho bojím, bojím se toho jak to bude hrozný moc moc moc jsem se těšila až mi to přijde domů, doufám, že jsem si to neobjednala s dabingem, protože Edward má tak krásnej hlas teda spíš Rob *1* Doufám, že to co tu píšete není pravda *9*
  • _fans_niki_

Skvělé

No dabing nic moc ale co už je to tak tak to zůstane...koukala sem se na to a bylo to skvělé Dobrej film jak něco...:)ikdyž dabing teda nedopadl dobře tak sem si to užila...:)je to Nej...:) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit