Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm..

Ahojky, předem vás jistím, že ten 2. díl vás nejvíce naštve ! ale fakt to je nejlepšejší film!
  • luida

Re: stmívání 2

jo bude se jmenovat nový měsíc a už je natočený
  • cerrtinka.bb

stmívání 2

??je to fakt že bude druhý díl???
  • kikines

Re: luida

Nejlepší je Rozbřesk, protože si tam Bella vezme Edwarda a ...dál to psát radši nebudu nech se překvapit nebo si to stáhni z netu *3*
  • Re: Re: nový měsíc

Já jsem někde četla že to tady má být už 26.11.2009! Ale v kinech, a to nejdřív asi v Praze a těch velkých městech!
  • Re: Re: luida

Dík a už jsem se rozhodla, že si koupím Nový měsíc, protože Stmívání jsem viděla.
  • hannahmiley

Re: luida

Nejlepší je asi Nový měsíc a Edwrad s Bellou se vezmou až v Rozbřesku, jenže být tebou radši bych si koupila Nový měsíc protože kdyby sis koupila Rozbřeks tak bys nevěděla co se stalo v Zatmění a v Novým měsíci.
  • sisineszka17

Re: nový měsíc

měl by být někdy kolem prosince nbo ledna
  • nniikkiisseekk66

nový měsíc

ahoj hle nevíte jestli bude nový měsíc v kině dík
  • luida

luida

Ahoj, chci si koupit knížky ae mám jen na jednu, tak se chcu zeptat, která je nejlepší? A kde se Edward a Bella vezmou? Zbytek mi naši koupí až na Vánoce *9*
  • Re: Rozbřesk

myslím, že bys to mohla najít na ulozto.cz, ale nevím to jistě :)
  • twilight- je nejlepší- podívejte se

ahojky.. dlouho jsem sem nepsala... twilight je podle mého názoru ten nejlepší film a předpokládám, že new moon bude ještě lepší... jinak jsem vám sem chtěla napsat adresu mého blogu, kde najdete vše o sáze a o samotných hercích.... www.nessie-cullen.blog.cz .... doufám, že vám nevadí, že jsem sem dala odkaz :)
  • misicka24

Re: Páni

Ale ten děj stojí za to! Vřele doporučuji knížky.
  • granger.hermiona

...

Jinak film je super.
  • granger.hermiona

Rozbřesk

Ahoj chci se zeptat nevíte kde bych mohla stáhnout knihu Rozbřesk i s obsahem kapitol?Moc dík za odpověď *4*
  • luida

Páni

Tohle je skvělej film!!! Knížky jsem ještě nečetla, protože na ně nemám, ale přes léto šetřím tak to snad vyjde a koupím si asi poslední 2 a zbytek později! Jenom je to takový divný, jak u pokračování čtu. Holka chodí s klukem, on ji opustí, pak se vezmou a maj děti, prostě to prý končí jako každá slaďárna!!!!!!
  • sisineszka17

NEJ FILM IN WORLD

híííííííí jak tam mám ju tak to má být miluju! *1* *15*
  • sisineszka17

NEJ FILM IN WORLD!!!

stmívání je ten nejlepší film!!! nevím jak bych mohla popsat to jak ho strašně ju!!! řekla bych to asi nějak takhle:"život stál za hovno dokud sem neviděla stmívání!!! bella a edward (kristen a robert) je to nejlepší v mém dosavadním životě!!!"!!! rodiče mi říkají že mě to do jednoho roka přestane bavit ,ale já jim na to pořád a dokola říkám ,že twilight mě nepřejde nikdy(tedy doufám)!!!miluji to!!! je to můj život!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lidus5

Re: SUPER FILM

Ahoj, a dá se to na tom dvd přepnout, že mluví anglicky a máš český titulky?
    dík
  • anca.trhla.anca

Achojiky

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit