-
hm..
Ahojky, předem vás jistím, že ten 2. díl vás nejvíce naštve ! ale fakt to je nejlepšejší film! -
Re: stmívání 2
jo bude se jmenovat nový měsíc a už je natočený -
stmívání 2
??je to fakt že bude druhý díl??? -
Re: luida
Nejlepší je Rozbřesk, protože si tam Bella vezme Edwarda a ...dál to psát radši nebudu nech se překvapit nebo si to stáhni z netu *3* -
Re: Re: nový měsíc
Já jsem někde četla že to tady má být už 26.11.2009! Ale v kinech, a to nejdřív asi v Praze a těch velkých městech! -
Re: Re: luida
Dík a už jsem se rozhodla, že si koupím Nový měsíc, protože Stmívání jsem viděla. -
Re: luida
Nejlepší je asi Nový měsíc a Edwrad s Bellou se vezmou až v Rozbřesku, jenže být tebou radši bych si koupila Nový měsíc protože kdyby sis koupila Rozbřeks tak bys nevěděla co se stalo v Zatmění a v Novým měsíci. -
Re: nový měsíc
měl by být někdy kolem prosince nbo ledna -
nový měsíc
ahoj hle nevíte jestli bude nový měsíc v kině dík -
luida
Ahoj, chci si koupit knížky ae mám jen na jednu, tak se chcu zeptat, která je nejlepší? A kde se Edward a Bella vezmou? Zbytek mi naši koupí až na Vánoce *9* -
Re: Rozbřesk
myslím, že bys to mohla najít na ulozto.cz, ale nevím to jistě :) -
twilight- je nejlepší- podívejte se
ahojky.. dlouho jsem sem nepsala... twilight je podle mého názoru ten nejlepší film a předpokládám, že new moon bude ještě lepší... jinak jsem vám sem chtěla napsat adresu mého blogu, kde najdete vše o sáze a o samotných hercích.... www.nessie-cullen.blog.cz .... doufám, že vám nevadí, že jsem sem dala odkaz :) -
Re: Páni
Ale ten děj stojí za to! Vřele doporučuji knížky. -
...
Jinak film je super. -
Rozbřesk
Ahoj chci se zeptat nevíte kde bych mohla stáhnout knihu Rozbřesk i s obsahem kapitol?Moc dík za odpověď *4* -
Páni
Tohle je skvělej film!!! Knížky jsem ještě nečetla, protože na ně nemám, ale přes léto šetřím tak to snad vyjde a koupím si asi poslední 2 a zbytek později! Jenom je to takový divný, jak u pokračování čtu. Holka chodí s klukem, on ji opustí, pak se vezmou a maj děti, prostě to prý končí jako každá slaďárna!!!!!! -
NEJ FILM IN WORLD
híííííííí jak tam mám ju tak to má být miluju! *1* *15* -
NEJ FILM IN WORLD!!!
stmívání je ten nejlepší film!!! nevím jak bych mohla popsat to jak ho strašně ju!!! řekla bych to asi nějak takhle:"život stál za hovno dokud sem neviděla stmívání!!! bella a edward (kristen a robert) je to nejlepší v mém dosavadním životě!!!"!!! rodiče mi říkají že mě to do jednoho roka přestane bavit ,ale já jim na to pořád a dokola říkám ,že twilight mě nepřejde nikdy(tedy doufám)!!!miluji to!!! je to můj život!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: SUPER FILM
Ahoj, a dá se to na tom dvd přepnout, že mluví anglicky a máš český titulky?
dík -
Achojiky
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D