Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barbie-14

Twilight

Stmívání je pro mě ten nejlepší film.Mám ho strašně ráda,stejně jako jejich postavy.Už se těším do kina na New Moon,Zatmění a Rozbřesk.Všechny knížky mám a už je mám přečtěné a myslím,že filmi budou mít ůspěch.Všem doporučuji aby si přečetli i knížky! *14* *3* *14*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: stmivani

bude i 6tej díl full moon to je nový měsíc z pohledu Edwarda no teda já bych bykla radši kdyby to bylo z pohledu Edwarda ...:))) *5*
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: stmivani

aha *4* ja sem to stahovala ale nebyl to film ale knizka napsana ve wordu *10* *1* jako film sem to videla jenom v aj *8*
  • ducker

Re: Re: Re: Re: blbooooooost

máš pravdu nějak tak *1* ,ten kdo ten film nrmusítak nevím proč tu vubec leze *16*
  • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Re: stmivani

THE TWILIGHT SAGA: THE OFFICIAL GUIDE -sprievodca Twilight ságou som našla ze ma vynst ale o Midnight sun som nenašla ani zmienku
  • n-abby-sciu

Re: narozkky

Máš pravdu, dneska je jí 22 let! *4*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: stmivani

Bude ale kdy?? Steph stále nepotvrdila, že by ho začala konečně dopisovat... a co si máme počít s 12-ti kapitolama? Jsou neustále různé petice, ale jaksik to nepomáhá. *9* Přitom je Midnight sun naprosto skvělé! *14* *4*
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: blbooooooost

Já naštvaná nejsem, spíše je mi k smíchu.
  • gabi5111

Re: Re: Re: stmivani

To bude aj 5 diel??? no bože ak hej sa tešim už teraz *4*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Twillight

Já jsem větší fanoušek *1* =P *9* *3*
  • kikines

Re: stmívání

souhlasím s tebou Twilight forever *3* *14*
  • kikines

Re: Re: blbooooooost

Hele lidi, neřešte blbečky co úráží náš oblíbenej film ...Je to kráva nebo možná není každej má jiný názor na věc ona má zase ráda pojebanou Hannu Montanu = pipka Miley Cyrus, takže to neřešte řekla bych, že o to jí jde abychom se naštvali . *4* *7*
  • kikines

Re: Re: stmivani

Stmívání má 4 díly : 1.Stmívání,2.Nový měsíc,3.Zatmění a 4.Rozbřesk patý díl ještě není dopsaný je to Stmívání z pohledu Edwarda .Jo a Stmívání 2 neexistuje musel to napsat někdo kdo Stmívání nezná, protože každý díl má jiný název *4*
  • misha99bella

narozkky

Achojky všichni Twilight fans....dneska má Bela narozky. Všechno nej Bells *14*
  • mikes38

Re: stmivani

j jinak upe neeej filmesek *1*
  • mikes38

stmivani

lidisky sorrys ale nevyznam se v tom tak se ptam ma stmivani vic dilu?? kdyz sem si to stahovala bylo tam je stmivani 2 tak by me zajimalo jestli si to mam stahnout taky nebo co to vlastne melo byt
  • n-abby-sciu

Re: blbooooooost

Však ani nikdo nechtěl aby ses válela u toho filmu smíchy po zemi. Jestli se ti nelíbí, tak sem nechoď, já taky nelezu na ty blbosti co máš pro změnu ráda ty.
  • ducker

Re: blbooooooost

no každý má to na jiný názor a když tobě se to nelíbí tak tě nikdo nenutí aby jsi sem chodila určitě tu nikdo není zvědavý s prominutím na nějakou krávu která jsem přijde a začne tu všechno komentovat.Takže by jsis to měla odpustit,a nebo raději když tě to nezajívá vubec jsem nechodit a zustan jsi u těch svých filmu tak stejně jako my jsi zůstaneme u toho svojého a, jo a do hercu by jses neměla navažet by mě zajímalo kdo jse líbí tobě ,každý má svuj názor na herce a filmy ale určitě by jsme se obešli bez těch blbých slov a narážek ne?Tak jsi to nech trochu projít hlavou než tu něcp napíšeš.
  • -_verca_-

blbooooooost

co pořád všichni míte s tím blbým stmíváním?vždyť je to blbina!!!a ten herec není vůbec hezkej!a co je na tom tak zajímavýho?vždyť to ani není komediální!!
  • petulkamilashekpsmj

Re: nejlepší

ja jsem o tom mela referat uz minulej rok a donutila jsem i ucitelku a decka ze tridy,abychom se na to vsichni koukali xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit