Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

Re: help me!!

tady to mas:)je to dole:)
    http://www.filmax.cz/filmy/ akcni/
  • Re: Re: Re: Stmívání?

presne tak, moje slova *1* .Pubertacky jsou hotove z Edwarda, ale ti starsi vnimají uz i silu toho vztahu a "nenaplnene" lasky, neb maji nejake vztahy uz za sebou. Knizka je taky dobra, uz jsem ji precetla, druhy dil - Novy mesic se mi libil jeste vic nez Stmivani.
  • adus103

Re: novy mesiic

jak se mohlo začít natáčet když se ještě hledají herci pro některé postavy???? *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: Re: Re: Jak to je?

jj dekuju, taky se straaaasne mooooc tesiiiim *14* *14* *14*
  • mishqa

help me!!

hojík.. mno pls nikde nemůžu najít ten film.. nevíte bněkdo odkaz kde se na něj kouknout online?? pls. je to nutný
  • lucykate

Re: Upe nej film

jj souhlasím,sneska jsu na nej do kina potřetí *1*
  • twilight111

Upe nej film

Nemám k tomu co říct je to prostě upe namakanej film stáhla sem si ho a viděla sem ho asi 15....na ten film se prostě nedá přestat dívat....ale v kině je to o něco lepší mno...ale jinak bomba film *1* *14* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Stmívání?

Ale vzdyt to nevadi..jassne tohle je fanklub ale tak proc by sem nekdo nemohl prijit a rict taky jinej nazor to mi zase takova tragedie neprijde..jo a k tomu ze se lidem stmivani libi hlavne kvuli edwardovi...musim se ohradit:)me se treba ten herec vzhedove vubec nelibi...,to je vec nazoru samozrejme ale neni to proste muj typ,jasne v tom filmu ja ho treba osobne nehodnotim vzhledove ale tim co dela:)mno a na tom filmu se mi nejvic libi to jak ho kazdy muze pojmout jinak..trinactilete fanynky budou hotove z edwarda...muze se na to prakticky divat cokoliv ja ho poustela my mame a musim rict ze ji to hodne prekvapilo a me se na tom filmu libilo to ze ja jsem byla naprosto unesena z toho jak je vytvoreny vztah mezi edwardem a Bellou:)je to naprosto dokonale jak oni bez sebe nemuzou byt jak se navzajem poznavaji a to mi na tom filmu pride nejhezci:)
  • linette195

Re: Stmívání?

By mne zajimalo proc na tento odkaz stranek vubec lezete kdyz se vam ten film tak "nezamloubá" dmnce toto *9*
  • lucykate

Re: Stmívání?

No většině - aspon tý holčičí- se tam líbí Edward ..to je hlavní *VĚC* z celýho filmu....komu by se nelíbil
  • Stmívání?

Mě se tento film moc nezamlouvá.Sice jsem ho viděla,ale mě tyhle sci-fi filmy o upírech fakt neberou.Nwm co na to všichni mají. *5*
  • ferrerrka

Re: stmívání

ty jo:)konec ne tady odrikal nekdo absolutne muj presnej nazor:)vsechny pozitiva co si rikala se mi zdají skvelý ale hlavne mam radost jak si tady zminila spatnost toho letani:)musim rict ze to je asi taky jedina vytka kterou bych na tenhle film mela..prislo mi ze na to jakej ma dnesni film moznosti tak to mohli udelat lepe:)pripada mi to trochu jak mrazik:)diky za tvuj nazor:):):)
  • je to šupa film

je to nejlepší film kterej sem kdy videla byla sem na tom dokonce 2krát v kině mocinky moc se mě ten film líbí
  • mitote

Re: Vztah......

Taky jsem si toho všimla... každsý pohyb, každý pohled, každé slovo je vypracované do nejúžasnější dokonalosti... *14*
  • mitote

stmívání

Včera v půl osmé jsem se stala dalším člověkem, který stmívání viděl..... Byla jsme v úžasu celý film!!! Nádherna, strhující a promyšlený dej, láska a kouzlo jaké z toho vyzařuje... prostě úžasné!!!! Člověk má v knině pocit, že se takové věci skutečně dějí, že to, co běží před ním na plátně je pravda a přitom by se chtěl stát její součástí!!
    Velice mě uchvátily prvky, jako byly Edwardovi oči, láska, která z obou hlavních herců vyzařovala a tajemnost obou herců... Za méňě zdařilé výkony bych považovala létání hlavního herce, připomělo mi to nepromakané filmy o kunk-fu. Ale to je asitak jediná výtka, kterou mám, a je zastíněna těmi ostatními... vyjádřeno jednou větou : Stmívání je jeden z nejúžasnějších filmů, které jsem ¨měla možnsot vidět.... A vrhnu se i na knížku *14* *1*
  • Re: Re: Krásný film

Ahoj...kvalita desna - je to hodne tmave ale lepsi nez nic *3* *3*
  • novy mesiic

holka na youtubku uz soou i trailery z dvojky ...natacet se zacalo uz pred 6 dny ( myslim ) ...ale pry udelali uz par scen v prosinci aby mohli udelat trailer bo co nak tak ....a posledni klapka by mela klapnoout o prazdniny ....tak dooufam ze to vydrziime a film bude jak slibuji do prosince 2009 *13*
  • lucykate

Re: Re: Jak to je?

a premiéra v Americe je 20.11.2009 *14* už se nemůžu dočkat....
  • lucykate

Re: Krásný film

a kde sis ho prosím stáhla ???? je to v dobrý kvalitě ?? *3*
  • Re: Jak to je?

to jsou trailery jen od fanoušků, některé jsou velice povedené..Jinak New Moon se začne natáčet v březku *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit