Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • roxanda

mail

holkyyy, nemate nakdo ctvrty dil stmivani na mailu... moooc bych ho chtela... muj mail je- markyy95@seznam.cz
  • roxanda

stmívání

ahojky holky... film jsem videla jednou v kine a asi petkrat na internetu... *1* , ted ctu treti dil a je to uplne luxusni... nevíte nahodou nekdo, kdy by stmivani melo vyjid na dvd??? a jestli nekdo ma nejake informace o novym mesici, tak jestli mi je nekdo pisne... moooc dekuji za jakoukoli odpoved... *4* *1* *1*
  • roxanda

Re: Re: Anti-blog

ten blog je fakt hnusnej, ani tu kamuflaz neudelali poradne... *15* *8* *15*
  • pidoslava

supeeeer

já jsem na tom filmu byla v koně třikrát!čtu i ty knihy,a jsou ještě o něco lepší než film.doporučuju všem!
  • Super film

Ahoooj lidi normalne vcera jsem na tom byla v kine a uplne bozi .. Paradne obsazeni a nejheerci .. Emmmet s Jasperem uplne bozi a Edward nejlespi .. Krasne to bylo zahrany proste nejlepsi film co znam ... JO kdybyste to nekdo mel na stahnuti trebas stranku tak mi pls pisnete ja bych si to rada stahla diiiky moc mejte se vseci papaa .... TWILIGHT 4ever ! !! ! ! *14*
  • BEST

Je to nej film co sem videla !!! *14* strasne hezkeeej !!!! *4*
  • makinkaa

*IN LOVE*

já ten film upa lovuju..než se natočí New moon tak se asik nedočkám!!!..nevíte někdo jak se jemnuje ta písnička co hraju u té scény jak hrají všichni Cullenovi baseball???? *7*
  • jou

Poprve mi ukazala ukazku kamoška a myslela jsem že to bude blbost ale jak jsme se na to koukla doma . Tak jsme se do toho filmu upo zamilovala a nejvic do toho herce!!!!!Nejvic jak se on smeje!!!Už se tešim na New moon!!
  • flauerr

Re: Super !!!

jo to má být prý síla zkoukni pokud si to ještě neudělal/a triler ale pozor oni do toho míchal na youtube i jiný filmy s nima myslin roberta a kristen "tester trailer new moon"
  • flauerr

Re: písnička

sice mám sountrack ale bude to možná jedna z těch písniček co tam jsou a bude to asi jeden útržek z prostředku na začátku jak tam je máhled na tu horu a nápis twilight tak to zpívá the black ghost-full moon.jinak nedokážu poradit jestli ještě nemáš sountrack tak si ho stáhni a pečlivě poslouchej
    *3*
  • písnička

Ahojda mam jen dotaz nevíte nekdo jak se menuje ta písnička jak je hned na začátku jak tam běží ta srnka???je beze slov a objevuje se i v jinejch částech filmu např.jak Edward nese Bellu na ten vrcholek...kdybyste to nekdo vedel tak mi to pls písněte na mejl nebo klidne sem *4*
  • Super !!!

To je bestovej film.. viděla sem to jen na netu s českýmy titulky ale stejně!!! škoda že sem to propasla chtěla sem na to jít do kina :(.. těším se na pokraování new moon!!!
  • grace.candrix

NÁDHERA

proste nádhernej film není k tomu co dodat dokonce i ty titulky mi nevadily ten pribeh me uplne dostal. Jsem z Edwarda na prasky *14* uz se tesim na pokracovani to bude pecka... *4*
  • stmívání

tenhle film je uzasnej ten konec ten byl tak napinavej proste uzasny a ten edward uplne krasnej *14* *14*
  • sweet.vampire07

Re: Re: Anti-blog

www.sumrak.blog.cz další anti-blog *16*
  • vandasek

Re: Anti-blog

COŽE?????!to jsou hajzli!!!!!!!!! *16*
  • tomasttttt

Twilight

super film
  • veryus

Stmivani

Myslim že tenhle film se zapiše něco jako harry potter myslim že se vážně povedlje to užasně na točene s užasnyma hercama a když sem ho videla stal se mym nejoblíbenejsim filmem hafo se tesiim na dalsii dily ale pred tiim si este prectu kniizky no a edward je tam proste rozkosnej uááá miluju proste :-* *14*
  • flauerr

stmívání

ten film je fakt super stáhla jsem si ho už v říjnu sice je s titulkama, ale to se nedá nic dělat.doufám že až to výde na dvd že je budou mluvit lidi ke kterým ty hlasy půjdou aby to nebyl děs
  • Re: Re: Re: Re: Stmívání

Na DVD to můžeš mít když si to vypálíš to je toho mám to taky ale doopravdy vyjde v Americe a v Anglii až v květnu a u nás s dabingem až v červnu. takže co????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit