-
Re: Re: Film na netu s CZ titulkamaa
Díky,ale mě to tam nejde...:(( nevíte o něčem jinym?? *9* *9* -
Re: titulky
na titulky.com ta urcite najdes:) -
Re: Film na netu s CZ titulkamaa
Ahoj..treba filmax.cz:) -
Re: Re: písnička
Ahojky nechci otravovat ale nemohla by si mi prosím taky tu písničku poslat...Mám další písničky ze stmívání tak kdybys chtěla můžu ti taky některý poslat :-) *3* E-mail: Zuzulinka1994@seznam.cz -
Re: stmívání
Já sem film v kině viděla 2x a je to ten nejdokonalejší film na světě a na internetu aspoň 20x. A teď sem třetí díl dočetla a máš pravdu je super. Někde jsem četla že by Stmívání mělo bejt na dvd až v dubnu a Nový měsíc v kině až koncem roku :-( zatím se měj papa *3* -
Re: Re: Re: písnička
tak mi dej na sebe nějaký kontakt... *4* -
Film na netu s CZ titulkamaa
Ahojky..kde to je Stmívání na netu s českejma titulkama? Já to nemůžu sehnat..:( Plssss *9* *4* *4* -
Re: Super !!!
Ahojky..kde to je na netu s českejma titulkama? Já to nemůžu sehnat..:( Pls poradtee... -
Re: Re: Re: Icq
No icq sem vzala někde na netu ale nesmim ho nikomu dát sorka *9* no napsala jsem mu...že sem z česka a že ho skvělej...pak mi odepsal že je rád a já sem se ho pak ptala, jestli maj něco novýho a on řekl že jo a pak zkrátim to *15* že za nim můžu přijet a že mě nechá pár dní přespat u něj ale naši mě nepustěj *9* :'( -
titulky
Ahoj lidi...viděla jsem ten film a je fakt dobrej! sice jsem si říkala že to bude blbost, ale pak sem se na to koukla a fakt krása... nevíte měkdo kde bych k tomu filmu stáhl ačeské tiulky ? pls poraďte díky moc! -
Re: Re: Icq
A co si mu psala jak se má nebo co? A on ti odepsal dobře už nepiš!!!!!!! *1* -
Re: Icq
Vau, odkial si zistila jeho icq, uprimne ti strasne zavidim.... *4* *4* *4* -
Re: Icq
ty si mu psala???:):):) -
Re: Re: písnička
ahojky,myslis ze bys mi ji taky mohla poslat moc prosim:):):)dekuju -
Tak co lidi, zkoušeli jste mu napsat na icq? :-D jen mě to zajímá. Teda já sem psala do USA(gee way) a on mi odepsal tak nvm no. *4* -
Re: písnička
ahoj...písnička se jmenuje (i když nevím jestli je to název) I know what you are. Je v tom ,,instrumentálním" soundtracku. Jestli chceš, dej vědět a já ti ji pošlu. -
Re: *IN LOVE*
tak ta písnička se jmenuje Supermassive Black Hole od Muse.......je fakt super *4* *4* *4* -
Re: Re: Pls poradte ??!!!
ahuj..jj to by bylo fajn kdyztak napis na mail !! pa a díííky *14* *3* -
Re: Re: Pls poradte ??!!!
Ahuj ahuj.. sry zhe odepisuju opozdene .. vzane ho máš?? to by bylo super pls.zaslala bys mi odkaz nebo nejak info na email pls?? *7* *7* *5* díky.. iva :) ozvi se na mail pls!!!!! *1* *3* *3* -
jaja15
Plosim nemohol by mi niekdo poslat knihy Twilightna mailik jaja15@atlas.sk vopred diky *4*