Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elik.cmelik

Re: knihy

Jo klidně pošlu:)
  • knihy

Upa žůžo filmík,jenom bych potřebovala ty knížky nemohl by mi někdo poslat všechny díly na 78renca@seznam.cz Díííííííííky moc.
  • ferrerrka

Re: Re: ***

mno ja zase cetla ze on je do ni fakt zamilovanej,ale ona ma uz tri roky nejakyho pritele a on ji prej uz dokonce pozadal o ruku,ale ona toho svyho miluje a roberta nechce,ten je z toho prej spatnej a nejak nezvlada tu svoji popularitu atd...nevim co je na tom pravdy..proste drby:D *1*
  • Re: rozbřesk

happy end ne????????? *15*
  • robot-xx

Re: ***

to sice jo ale v jednom článku říkala že spolu byli na rande a ta kirsten steward pettisona nechce takže....pettison nejspíš chodí s tou alic ,,,,jestli se nemýlím *5*
  • robot-xx

Re: knížka

Stephanie Meyer *3*
  • robot-xx

rozbřesk

ten rozbřesk už je kravina úplně nejlepší je zatmění ten rozbřesk už není ani trochu horror ale román ...vezmou se tam a budou mít dítě což mě namíchlo protože už to neni vážně ono.udělá z ní upírku takže zas to to trochu oživuje.... *9* *8*
    ahojky..lidičky chtelo by to na neho nejaky kontak *14*
  • pink.princess.-.

Re: Ukolébavka

Už jsem jí našla..xD Ae ted zas potřebuju film Stmívání s českejma titulkama,ale v partech...aby nebyl celej najednou..nevíte o něčem plss? Už jsem otravnáá..já vim..xD
  • pink.princess.-.

Ukolébavka

Ahoj..nevíte někdo kde se dá stáhnout ta ukolébavka pro Bellu,nebo nemáte jí jako MP3 a nemohli byste mi jí plss poslat??
  • elizabethd

Ahojky spisovatelka se jmenuje:Stephenie Meyer *3* *3*
  • luczyi

Sérii napsala Stephenie Meyer :)
  • Re: Motivy na mobil

krásné jsou na www.zedge.net *4*
  • mekkys-twilight

Oprava

Sry..chtela sem rict o Twilight *15*
  • mekkys-twilight

Blogííís

Hoj lidi...mám blogíís o Tilight...tak jukměte... www.mekkys-twilight.blog.cz *15* *14*
  • ane.tt

knížka

já jsem se chtěla zeptat,jak se jmenuje ten spisovatel/ka co to psal tyhlety všechny knížky...já vůbec nwm,tak kdyžtak děkuju...ráda bych si je přečetla...doufám,že budou v knihovně,nebo v knihkupectví...
    *3*
  • alice-cullen

SUPER FILMÍK!!!

Nedávno jsem na stmívání byla v kině a klidně bych šla znovu!!! *14* Je to super filmík *14* a supr knížka. VŠEM DOPORUČUJU!!! PS: Edwardovi (robert pattison) a Bells( kirsten stewart) to spolu sekne!!! Vybrali skvělí herce prostě COOL film!!!!!!!! *3*
  • elik.cmelik

Twilight-Soundtrack

Ahojky,Stmívání se stalo mým nejoblíbenějším filmem *14* *4* A Twilight saga nejoblíbenějšíma knížka je to prostě podle mě naprosto dokonalý *14* *4* Chtěla jsem se vás zeptat jestli náhodou někdo nemáte nebo nevíte kde by se dal sehnat instrumentální soundtrack z Twilight? *9* Většinou by na něm měli být písničky od Cartera Burwella *3* Kdyby jste mi někdo mohl poradit budu ráda děkuju mějte se *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Icq

tj já to beru taky jako vtip taky pochybuju, že to je on ale sen to je hezkej *15* *15*
  • kikinka9114

On je fakt krasnej !! a moc a ona taky!!! mohli by to dat do hromady!!! to by pak podle me byli par snuůů!!!FAKt celej film upa dokonalej!!!A reknu vam ze sem si zamilovla Upíííry *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit