Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kasnic

Re: film..

Úžasný,neuvěřitelný,napínav
  • kasnic

film..

ÚŽASNÝ,NEUVĚŘITELNÝ,NAPÍNAV
  • elik.cmelik

Re: Rozbřesk

ahojky ráda ti ho pošlu :) někdy zítra ju?:)
  • elik.cmelik

Re: Re: Re: ....prosiiiim : )

oukej *3* nemáš zač *14*
  • elik.cmelik

Re: Re: Re: prosím ještě jednou...

Ahojky já ti to pošlu:)
  • elik.cmelik

Re: twilight

Ahojky,klidně bych ti to poslala ae do mailu se to nevejde je to na to moc veliký *9*
  • Re: Re: prosím ještě jednou...

Děkuju... *3*
  • van-luci

Re: dabing

myslim že v kinech většinou americký filmy jsou bez českýho dabingu...takže pochybuju že by se to objěvili v češtině v kinech...ale na DVD už to v češtině snad bude... *3* *4*
  • Re: prosím ještě jednou...

Snad to schanis =)
  • vandasek

twilight

ahojki plsky neumim stahovat filmy a tak jsem chtela poprosit jestli yb jste mi nekdo neposlal ten film treba mailem esi to de dik za odpoved
  • dabing

Nevite prosim kdy bude stmivani v kineech s českým dabingem?
  • Re: Re: ....prosiiiim : )

Hele dobry... diiiiky moooc *4* ale uz sem si to sehnala jinde *3* ale jinak vazne dik *14*
  • Re: Re: ....prosiiiim : )

jeee *14* muzes si vybrat co je pro tebe lepsi *3* icq : 303359749 a mejl : gagourek@seznam.cz diiky moooc *14*
  • elik.cmelik

Re: ....prosiiiim : )

Ahojky,tak filmík můžeš stahnout na www.ulozto.cz a nebo na www.filmax.cz
    *4* Jinak ráda ti pošlu všechny díly twilight ságy na mail nebo na icko *4* jenom mi napiš icko nebo mail:)
  • prosím ještě jednou...

Lidičky, máte někdo Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk???...Mohl by mi to prosím, prosím někdo z vás poslat na mail??? (jindruska1@seznam.cz)..budu moc ráda...nemůžu se dočkat toho, co tam bude dál.. *3*
  • Prosím, prosím...

Lidičky, prosím vás, řekněte mi...jak ten příběh pokračuje...zrovna sem dočetla stmívání...bude Bella nakonec s Edwardem nebo s Jacobem??....prosím....řekněte mi to nebo se zbláznim nedočkavostí, než začnu číst další díl...a je pravda, že Bella bude mít dítě???...Jinak si myslím, že filmík je super.... *3*
  • Re: .

ahoj, prosim te a mas to s titulkama ? preposles pls odkaz ? *4* myslim ze tady bude vic lidi ktery to budou chtit *3* dekuju *14*
  • ....prosiiiim : )

Prosim vas byli by ste nekdo tak hodnej a rekl mi kde muzu stahnout film s titulkama ? Vsude to shanim a kdyz uz stahnu tak to nema titulky... *9* A jeste se chci zeptat jestli yb nekdo nebyl rposiiim tak hodnej a neposlal mi nekdo aspon par dilu na mejl ? nebo pres icq ? *4* dekuju moooc *3*
  • Re: .

Ahoj prosimte psala si ze mams stahnuty film stmivani z ulozto?ja jsem to zkouslea ale uz mi to nejde zdarma:(nevis jak to udelat?nemhola bys mi ten film prosim psolazt na email jana.lutkova@seznam.cz jako prilozeny soubro dekuju moc:)
  • adrianga

Pisnicka

Nevite nekdo kde bych stahla pisnicku ktera hraje v 1hod. a 16min. ve stmivani? pls.vsude ji hledam a nemuzu ji najit.a ani v soundtracku neni :(( pls help *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit